1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582369 inlägg · 6215 ämnen

Virus

604163 · » Till forumet


Sv: Virus
Håller med om att Virus är bedrövlig, även om han var rätt ute ibland i gårdagens match.
Visst fan har en kommentator favorit- och hat-lag som alla vi andra, men en någorlunda proffsig sådan låter inte det lysa igenom i stort sett varannan mening match efter match...
Kommentera

Sv: Virus
TD: Att Sloan skjuter ända från blå kanske har att göra med att han inte hunnit vänja sig vid de större avstånden än. Rinken i elitserien lär vara som ett världshav i jämförelse med NHL...
Kommentera

Sv: Virus
Nog är Calle Johansson att fördra, men visst har Virus lite rätt TIK kom undan med blotta förskräelsen,Okej man viner skotten men ingen målis släpper in mål från blå som Sloan försökte med flera gånger.
En utskällning är nästan på sin plats, sämst ändå är HV som är riktigt loja mot DIF men DIF blir inte att leka med i morgon?
Kommentera

Sv: Virus
250kg kärlek: Man förtjänade väl till sist en pinne, men såsom TIK spelade i första och andra perioden så ska vi vara glada att inte Leksand hade ledning med mer än ett mål. Sämsta matchen iår, och f ö på mycket länge, senast det var så här dåligt hade LHC lekstuga med oss.
Kommentera

Sv: Virus
Forward: "Jag lider verkligen med Leksand idag. De var värda 3 poäng." Något i den stilen kom från Virus mun efter slutsignalen. Var det verkligen så? Nog tycker jag att Timrå var minst lika mycket värda poäng i gårdagens fight!
Kommentera

Sv: Virus
m karlsson: Instämmer helt i dina påståenden. Virus har aldrig gillat Timrå, det märks tydligt. Dessutom ska han in i samma fack som de personer som inte gillar Oksa. Han har aldrig sagt en enda positiv sak om Mika. Nej, han gnäller på hur långt ute Oksa står hela tiden, hur det skapar problem för Timrås backar o.s.v.

Märkligt också hur skilda åsikter Ankan/Arne hade i jämförelse med Virus. Virus på plats i E.ON, Arne och Ankan sittandes i studion. Dock kändes det som om de såg på två vilt skilda matcher.

Kommentera

Sv: Virus
m karlsson: Håller inte med dig där. Visst ibland kan Virus vara lite väl negativ, men igår höll jag med honom fullständigt. Timrå förlorade ju varenda närkamp i dom två första perioderna, åkte inte skridskor som man brukade. De hade helt enkelt inte den frenetiska skridskoåkningen och uppoffringen som Timrå är känt för. Det var ju det han inte såg Virus och det var ju det han klagade på, med all rätt. Skotten överlägsen? Javisst, men kolla ur vilka lägen Timrå sköt då, från kanterna och ingen som skymde eller var där för eventuell retur. Spelar man borta mot TIK och i det tabelläget som Leksand ligger i så är ju SARG UT ett klokt spel. Tråkigt? Ja! Men effektivt. Den andra snubben är däremot ett mysterium...
Kommentera

Sv: Virus
m karlsson: JAAAAA, det skrev jag redan igår och någon tyckte det var dags för lite fågelinfluensa där..... Jonasson kanske skulle med även han som även han spridare av negativa vibbar, men Jonasson är iallafall rolig emellanåt.......
Kommentera

Virus
Nu är det snart nog med Virus ???? Karln verkar hata Timrå mer en något annat.Den andra PAJASEN som han "såg matchen " med är även han helt okunnig när det gäller Timrå . (han säger fel hela tiden , fel namn,fel nr ,box-play?utv , osv helt sjukt) Så jävla dåliga som Virus sa va inte Timrå , skotten överlägset till oss osv.(men har absolut sett dom bättre)
Nej bojkotta Virus + hans så kallade medarbetare i E:on Arena.
Ps Undra om Ankan och Virus såg samma match.Enl AnkaN var Timrå det klart bästa laget men att Leksand spelade klokt ???? (i egen zon SARG UT!!!)
Tror att Kenta tycker det är pinsamnt att bli interjuvade efter matchen av dessa pajasar,(det märktes).

Nu ser vi fram mot en grym match på lördag i en Rött och Vitt Globen
Kommentera

604163 · »