1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Webshop

137792 · » Till forumet


Sv: Webshop
Nu har jag testat webshopen i Netscape 6.2 och då funkar den. Men INTE när jag kör IE6.0 under Win98SE...
Kommentera

Sv: Webshop
badger: Den raden finns redan från början, men där händer ingenting när jag klickar på "Handla". Och, jag efterlyser en förklaring till vad leveranssättet "Bil" innebär, samt att jag vill veta köpvillkoren (fraktkostnad m.m.). Sedan finns i "Kasan" ett fält med: "Kundnr / Customernr" utan närmare förklaring....
Kommentera

Sv: Webshop
Fick just en lysande idé.
Skulle man inte via Webshopen kunna sälja supp.resor ???.
Kommentera

Sv: Webshop
Granloboy: När man tryckt på "handlaknappen" kommer det upp en liten rad längst längst ner som visar vad du handlat, sedan i nästa steg kommer ett val, bil/postförskott/faktura.
Kommentera

Sv: Webshop
Får ingen ordning alls på mitt handlande!

Det händer ju ingenting när jag klickar på "Handla"-knappen. Och inga köpvillkor dyker upp heller. Och när man går till kassan så finns bara ett leveranssätt att välja på: "Bil". Hur funkar det? Kommer Bulla själv hem till en med ett par tröjor?
Kommentera

Sv: Webshop
Pat Hare: Tröjorna ÄR mkt snygga, och rätt stor i storlekarna. Själv köpte jag en Medium som sitter som gjuten när jag var uppe sist, och jag är kanske inte så bred över axlarna, men ändå 196 vackra centmetrar lång. (Var faktiskt inne på Small ett tag...)

Måste beställa flera nu, innan de tar slut. Men webshopen funkar inget vidare för mig. Tar lååååång tid innan det händer nåt i varukorgen. Och köpvillkoren?
Kommentera

Sv: Webshop
Då var en beställning på den vita Timrå-t-shirten skickad.
Lär bli en strykande åtgång på en så snygg tröja!
Ser bra ut det här....
Kommentera

Sv: Webshop
Precis en sån t-shirt jag önskade mig för något/några år sedan.
Tomten finns!
Kommentera

Sv: Webshop
Dom röda t-shirtarna är nästan äckligt snygga. Lär bli en fet beställning från undertecknad. Man vill ju kunna stila sig hela veckan, till såväl vardags som till fest. Schmuckert gubbar!
Kommentera

Sv: Webshop
Smokey: Visst. Här gäller det att vara snabb. Beställde två vita. Reserven måste kunna kallas in när den ordinarie har förpassats till tvättkorgen.
Kommentera

Sv: Webshop
Andy Capp: Håller med! Har beställt en röd sådandär stilig. Kan slå vad om att dom kommer att sälja slut... Bäva alla ni på innebandyn! Jag har blivit minst 50% bättre i vårt brutalinnebandygäng bara med TIK:s underbara elitseriestart. Visst fan sitter styrkan i en rätt T-shirt...
Kommentera

Webshop
Med stor nyfikenhet kastar jag mig över den nya webshopen. Scrollar mig ner och vid "röd T-shirt Flamman 169 kr" börjar jag må riktigt dåligt. Med en uppoffring av mina sista krafter fortsätter jag dock neråt i galleriet. PUKOR OCH TRUMPETER!!!
De två sista tröjorna är banne mig det vackraste som plockats fram sen..., ja jag vet inte när.
Jag känner mig rörd. Näsduken måste fram.
Jag bugar och bockar. TACK!
Kommentera

137792 · »