1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1058747

Sv: Ny spelare
Anonymous: Det är så jävla jättehärligt att se Mäkiaho fajtas med Jarko Ruuttu. Han är ju totalt slut i huvudet den mannen. En feg jävla gris. Kan man stå upp emot sådana dårar då är det en man för Timrå IK. Då behöver vi inte vara oroliga i vinter faktiskt.

Nu får modolidjävlarna se upp och primadonnorna i Göteborg. Jag kan helt ärligt se framför mig hur Challe beordrar "Morahockey" i Scandinavium enbart för att reta gallfeber på firma Ahdrian/Norberg. Efter två perioder och en totalt igenstängd mittzon och noll isyta för Frölunda där Timrå leder på TKO. Dahlén är förundrad och förtvivlad. Nubben är högröd i ansiktet av ilska och är nere i spelargången och gormar med Challe, "Fy fan alltså, så här var det förbanne mej inte på min tid, helvete vad grisiga ni har blivit, det trodde jag inte om dig Challe, riktigt bedrövlad hur ni söker våra spelare och proppar dem, så fruktansvärt smaklöst att jag tappar aptiten, det är tur att man har stämplat ut ur eran organisation". Challe svarar bara med en enda mening och världens leende "I krig och kärlek är allt tillåtet". För att sedan tillägga föraktfullt, " Nu är det 15 minuter kvar till nedsläpp, in å peppa gubbarna nu Nubben, nu måste jag återgå till mitt, vi hörs, hej."

Gud vad jag skulle mysa!


Och krigsrubrikerna skulle hagla i Kvällspressen "Nubben attackerar Timrå", "Timrås raggarhockey väcker irritation i Frölunda", "Challes hämndlystna kupp på Frölunda" osv.

HALLELUJAH PRISA HERREN FÖR ATT NEDSLÄPPET KRYPER NÄRMRE!

PASS UPP!
Kommentera