1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583001 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1064901

Sv: Apropå nånting...
Uno Gordon: Det jag menade i extremt klarspråk:

Du har förmodligen nyligen pratat med Nubben och han övertygade dig om att han inte gjort något moraliskt fel i det här.

Du tog till det han sa och nu har du börjat förmedla det här, förmodligen för att försöka skapa större förståelse för Nubben.

Sedan så har någon talat om för dig att Sanny Lindström ska ha gjort en uppgörelse i januari för att lura både Timrå och Rapperswil för att ta sig till Frölunda i oktober. Han släpar hela familjen till Schweiz och fixar bra boende där bara för att dra efter knappt en månad precis som att hans kontrakt skulle tillåta det. Han har dessutom nyligen klart dementerat själv.

Det är som om du skulle ha sagt att utomjordingar kom och hämtade dig i fredags och satte tillbaka dig på jorden på lördag. Hur än sant det skulle vara så behöver jag se klara bevis för att tro på dig.

Eftersom jag vet vad du tycker om just Sanny Lindström så har jag också lätt att tro att du inte är särskilt svår att övertyga om en sådan här grej. Eller så har du hittat på allt helt på egen hand för att... ja , jag vet inte vad det syftet skulle vara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

JimmyH: Jag står för det jag skriver. Och visst kan jag bli förd bakom ljuset. Och då får jag ta den smällen också. Men det är inte ofta jag planterar rykten på HS. Och hur mkt jag än må ogilla Sanny så har jag inget att vinna på att kasta ännu mera skit på honom. Han får lira i vilket lag han vill. Jag tycker bara att det är komiskt att om Sanny går till Frölunda, vilket mina källor hävdar så kommer ju saken i ett helt annat läge. Att person som utmålar en av Timrås största supportrar till lögnare och sedan för sin gamla klubb bakom ljuset med ett lögn.

Jag gillar inte när människor inte är konsekventa eller rättvisa. Kan man slicka i sig utav beröm kan man förbanne mig ta kritik också. Och kan man på stående fot anklaga folk åt höger och vänster för att sväva med osanning och så är man av samma skrot och korn själv så bör man hålla käften anser jag.

Kommentera