1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582246 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1064930

Sv: Apropå nånting...

JimmyH: Jag står för det jag skriver. Och visst kan jag bli förd bakom ljuset. Och då får jag ta den smällen också. Men det är inte ofta jag planterar rykten på HS. Och hur mkt jag än må ogilla Sanny så har jag inget att vinna på att kasta ännu mera skit på honom. Han får lira i vilket lag han vill. Jag tycker bara att det är komiskt att om Sanny går till Frölunda, vilket mina källor hävdar så kommer ju saken i ett helt annat läge. Att person som utmålar en av Timrås största supportrar till lögnare och sedan för sin gamla klubb bakom ljuset med ett lögn.

Jag gillar inte när människor inte är konsekventa eller rättvisa. Kan man slicka i sig utav beröm kan man förbanne mig ta kritik också. Och kan man på stående fot anklaga folk åt höger och vänster för att sväva med osanning och så är man av samma skrot och korn själv så bör man hålla käften anser jag.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Uno Gordon: Vem har Sanny kallat för lögnare och varför?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Uno Gordon: Min syn på det hela.
Nubben gjorde ett alldeles förträffligt arbete för min älskade klubb, Timrå IK.
Hur han sedan kan ens komma på tanken att värva Riku Hahl övergår mitt förstånd. Tror att, om han inte gjort det hade alla (eller i alla fall de flesta) supportrar lyckönskat honom och tackat för tiden som varit!
MEN man pissar inte på sin gamla klubb, man gör inte så... Det handlar om RESPEKT!

Vad gäller Sanny så tror jag säkert du har dina källor. Men tre frågor.
Varför skulle Rapperswil gå med på detta?
Varför gick i så fall inte Sanny direkt till Frölunda? Alltför känsligt eller?
Kommentera