1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1069049

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2008-09-30
General_Moisio: Men du går ju igång ganska hårt och idiotförklarar mig för att jag var lite halvdryg mot dig. Snarstucken?

Du måste ju kunna skratta lite också. Mitt första inlägg var faktiskt inte illa menat. Jag gjorde mig lustig över ditt syftningsfel och sedan tänder du till.

Min andemening i resonemanget står dock fast. Folk överlag är allt för lata på internet. Inte bara här. Man måste ju kunna surfa sig till den information man söker. Speciellt om man är intresserad av ett specifikt ämne.

För mig är dryghet en sorts humor. Jag ska anstränga mig att inte bruka den mot dig dock. Hade inte i min vildaste fantasi förutspått att du skulle gå igång så hårt.

För att göra dig lite gladare kan jag så snällt hänvisa dig till länken jag bifogar. Det kanske får dig att förstå att jag faktiskt är ganska trevlig och snäll.

Just ja! Jag kan ju berätta för dig att det handlar om dag-till-dag skador på de namngivna spelarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2008-09-30
Kerstin_k: När det gäller skadeläget, så kanske det är någon som känner "Strumpan", Kicki, Doktorn eller själv har pratat med Styf, Pärssinen eller Lehtonen. Och på det viset har lite information om hur länge spelarna väntas vara borta. Således finns inte all information på internet, och det är väl främst den informationen som efterfrågas när någon frågar om nån vet hur saker och ting ligger till.
...eller vad tror du?
Kommentera

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2008-09-30
Kerstin_k: Okej jag trodde bara du ville vara dryg för att jävlas men som sagt jag känner inte dig och jag tänder till på alla cylindrar när jag blir bemött på de där sättet. De lät som du var allvarlig och verkligen ville idiotförklara mig.

Glömma och gå vidare.


Då ber jag om ursäkt.


Tack för uppdateringen av skadeläget =)
Kommentera