1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581689 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1069833

Sv: Modo - Timrå IK 2008-10-02
TD: Timrå saknar en ledande förstecenter, det är alldeles tydligt. Wandell gör det bra, han ersätter Regin,men förstecentern blir tung att vara utan... Dessutom så saknas Pärssinen nå fruktansvärt. Han lyfter lagkamrater (Hynning mfl.) med sitt spelsinne , sin balans och förmåga att komma in på mål. Han saknas ännu mer nu när vi bara har en offensiv center.Ingen förstecenter+att lagets bäste forward är borta,det märks... Kommer att bli en nagelbitare i vinter, dom andra "sämre" lagen plockar poäng och Frölunda och HV kan man ju inte räkna med ska sladda hela säsongen.. Rättvis seger för Modo ikväll, Timrå hängde inte med=utvisningar.
Håller med dej TD, Robban och Linkan måste nog fundera lite, för det kommer att gå snabbt när det gäller poängen framöver..
Avslutningsvis så ska inte Dennis Persson spela elitseriehockey!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå IK 2008-10-02
ULF L:
Bra inlägg! Eftersom du slutar med Dennis Persson så kan jag inte annat än börja med honom. Att han inte håller måttet har ju alla sett, alldeles för lätt och spelar alldeles för farligt i egen zon. När lehtonen och sen Moe kommer tillbaks så är det bästa att skicka honom till lodjuren om de nu vill ha honom för jag är inte så säker att han tar plats där.
Matchen idag var väl ingen höjdare från nåt lag och med lite tur hade TIK kunnat få poäng men MoDo´s seger var väl inte oförtjänt.
Är bara att konstatera att en ledande center saknas och Lehtonen naturligtvis. Sen går det naturligtvis inte att bortse från Pärssinen som är en forward som går rätt på mål och kan göra det oväntade. Skulle det visa sig att han blir borta länge eller (hemska tanke) får lämna in så tror jag dessvärre inte att man införskaffar någon ersättare pga av antalet forwards man har. Man har i och för sig antalet och bredden men kommer i så fall att sakna den spetskompetens som Perssinen besitter.
Just nu känns det som det kan bli en jobbig period framöver. Det är tur att Backe verkar hålla en mycket låg lägstanivå och de s.k. tavlorna lyser med sin frånvaro.
Bara hoppas på undrens tid att Pärssinen kommer tillbaka och det blir ett lite mer jävlar anamma i hela laget för stundtals ser det lite segt ut.
Nä kom igen nu TIK och fortsätt och spela som börjat matcherna, så länge som man i alla fall orkar, men det måste i alla fall vara lite mera kämpatag från alla.
Kommentera

Sv: Modo - Timrå IK 2008-10-02
ULF L: Strålande inlägg måste jag säga. Håller väl med på i stort sett varje punkt.

En viktig del för att ett försvarsspel och allt vad det innebär är ju att ha skickliga centrar. Det märks tydligt att vi saknar en förstecenter. Och Timo givetvis. Och Tenkrat. Men framförallt Lehtonen.
Kommentera