1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581682 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1069892

Sv: Modo - Timrå IK 2008-10-02
ULF L:
Bra inlägg! Eftersom du slutar med Dennis Persson så kan jag inte annat än börja med honom. Att han inte håller måttet har ju alla sett, alldeles för lätt och spelar alldeles för farligt i egen zon. När lehtonen och sen Moe kommer tillbaks så är det bästa att skicka honom till lodjuren om de nu vill ha honom för jag är inte så säker att han tar plats där.
Matchen idag var väl ingen höjdare från nåt lag och med lite tur hade TIK kunnat få poäng men MoDo´s seger var väl inte oförtjänt.
Är bara att konstatera att en ledande center saknas och Lehtonen naturligtvis. Sen går det naturligtvis inte att bortse från Pärssinen som är en forward som går rätt på mål och kan göra det oväntade. Skulle det visa sig att han blir borta länge eller (hemska tanke) får lämna in så tror jag dessvärre inte att man införskaffar någon ersättare pga av antalet forwards man har. Man har i och för sig antalet och bredden men kommer i så fall att sakna den spetskompetens som Perssinen besitter.
Just nu känns det som det kan bli en jobbig period framöver. Det är tur att Backe verkar hålla en mycket låg lägstanivå och de s.k. tavlorna lyser med sin frånvaro.
Bara hoppas på undrens tid att Pärssinen kommer tillbaka och det blir ett lite mer jävlar anamma i hela laget för stundtals ser det lite segt ut.
Nä kom igen nu TIK och fortsätt och spela som börjat matcherna, så länge som man i alla fall orkar, men det måste i alla fall vara lite mera kämpatag från alla.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå IK 2008-10-02
Timråit H-sand: "Det är tur att Backe verkar hålla en mycket låg lägstanivå" Ja det är verkligen tur för er det.. öhh
Kommentera