1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581814 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1071008

Fejkade publiksiffror
Den officiella publiksiffran var igår 5306 personer. Vi som var där behövde ju knappast trängas eftersom vi var max 4900 personer där enligt min uppskattning. Halva ståplats var fylld och på sittplats var det ju enorma luckor över hela arenan. Alltså inte bara de där luckorna som brukar vara längst uppe på sittplats på ena kortsidan.

Mot Luleå var vi 5241 personer och redan då kändes det som att någon hade räknat fel. Men jag tror ändå att vi var fler mot Luleå än vad det var igår. Att publiksiffrorna inte stämmer är jag helt säker på. Jag brukar kunna gissa publiksiffran ganska exakt men i år har det inte stämt alls.

Frågan är varför Timrå fejkar sina publiksiffror? Klubben hade ju en målsättning att ha ett snitt på 5400 personer i år. Frågan är om man budgeterat för det också? Och är det kanske därför som klubben fejkar publiksiffrorna för att inte "halka efter". Något konstigt är det...


Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fejkade publiksiffror
Nu var jag inte på plats ikväll eftersom matchen spelades på sån knepig tid på lördagkvällen och det är långt till Timrå. Den officiella publiksiffran var 4900 åskådare. Ni som var där, kan den tänkas stämma den här gången? Upplevdes det som fler eller färre åskådare än mot Rögle?
Kommentera

Sv: Fejkade publiksiffror
Marcus:

"jag har redan fått svaret på frågan av en annan HS-medlem via internbrev. Nu vet jag att det fejkas samt varför det fejkas."

Eftersom du tog upp frågan så tycker jag att det vore rimligt att du berättar mer.
Kommentera

Sv: Fejkade publiksiffror
Marcus: Professorn har talat... eller nått.

Hör upp vänner !!! Det är från och med nu officiellt vem som i framtiden kommer att ansvara för publikräkningen i EON Arena.
Kommentera

Sv: Fejkade publiksiffror
Marcus: Man räknar ju sålda biljetter och säsongskort för varje match. Är stolarna tomma men man har sålt ett säsongskort eller en biljett till den så räknar man det också.
Kommentera

Sv: Fejkade publiksiffror
Marcus: Det är inte så att man räknar alla förköpta biljetter, oavsett om de utnyttjas eller ej?
Kommentera

Sv: Fejkade publiksiffror
Marcus: men alla klubbar fejkar sina Publik siffror. Detta händer även i Skellefteå.
Kommentera