1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581142 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1072984

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Ambroo: Timrå IK tillhör Timrå och Sundsvall Hockey tillhör Sundsvall varför hålla på och ändra, dessutom så är det ju så att har Timrå något som funkar så ska Sundsvall absolut ha det!

Att flytta Timrå till Sundsvall är som att flytta Modo till Umeå, de kanske skulle få mer publik också, eller.

Jag kommer bojkotta om det blir en flytt, kan åka på bortamatcherna men ingen mer hemma match för mig i sådana fall
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?

NR_9: Med din inställning så tolkar jag dig att det spelar ingen som helst roll i vilken division Timrå IK spelar i, huvudsaken Timrå IK som förening behåller sina rötter och inte förändrar ett skit i historien? Stämmer det?

Många är av samma åsikt i så fall.

Det är också det som skapar skiljaktigheter i åsikterna. De finns de som sätter ett SM-guld högre om det sker med en Timrå-tröja i Sundsvall än inte alls. Det är också det här som diskuteras och sätts på pränt.

Jag är inte heller tudelat positiv inför en flytt av arenan. Däremot ser jag nyktert på situationen och försöker se ur ett längre perspektiv om det skulle kunna vara positivt eller negativt för föreningen.

Kommentera

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
NR_9: Varför inte dra det ett steg längre. Inga personer som inte är bosatta i Timrå Kommun får beträda Timrås hemmaarena, spelarna ska inte tillåtas att bo någon annanstans än inom Timrå Kommun. De får under inga omständigheter vistas i Sundsvalls Kommun och eventuella spelarförstärkningar ska inte tas emot på Midlanda för den har ju, hemska tanke, visst samröre med Sundsvall. Dessutom drar man om E4 så den helt missar Sundsvall så inga av misstag skall lyckas förirra sig in till Sundsvall.
Kommentera

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
NR_9:

Ja, där satt den! Ännu ett hjärndött inlägg från en bytänkandets försvarare. Varför ändra på något överhuvudtaget? När det ändå är EXAKT detsamma som att flytta MoDo tio mil norrut. Men det är bra. Timrå IK kommer säkert att ta hänsyn till er alla två söråkare som bojkottar hemmamatcherna. Grattis!
Kommentera