1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581169 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1073074

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Jag är också en av dem som kommer bojkotta hemma matcherna om dem flyttas till sundsvall. Känns som dem tar en stor del av timråhjärtat och slänger det i sopkorgen. Gö något åt den arenan som finns ist även om vi gö det sakta men säkert. ska vi flytta laget ti sundsvall så lika bra slå ihop klubbarna och bli gamla goda ST hockey igen de gick ju såååå bra sist. Nä ba dumheter lägg ner skitsnacket
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?

Är hatet mellan Timrå och Sundsvall som platser, inte som lag, så stort att man hellre väljer att ens favoritlag (Timrå) riskerar sin ES-plats inom ett antal år än att man inser behovet av en ny arena inne i Sundsvall?

För det är nog det det till slut handlar om. Ska man i framtiden slåss om ett SM-guld, ja till och med en plats bland top 6, så krävs en evenemangsarena i ett bra läge, som ger bra inkomster till klubben. Det handlar trots allt om pengar. Pengar för att kunna locka till sig toppspelare, skapa en större bredd och få en effektivare organisation.

Det bästa för laget måste väl ändå vara det viktigaste, eller är Timrå som favoritklubb bara viktig så länge det passar en själv? Är man inte beredd att göra uppoffringar för sitt Timrå?

Kommentera

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Barbarossa: Ja, jag hoppas Lindstrand stämmer dom för namnstöld om dom flyttar. Tunadal är väl ledigt nu? (Namnet alltså?)
Kommentera