1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580479 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1074266

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Per HApps:
Ser att detta inlägg startades 2004... och fortfarande är så otroligt aktuellt!

Begriper inte detta med att isladan måste ligga i timrå för att laget som spelar heter Timrå ik... Platsen ska väl vara den där det är mest gynsamt både vad gäller besökare, trafiksituation och läge...? Sedan om det nu råkar bli i "rivalen" Sundsvalls kommun eller inom Timrå kommun...

Tror nog att man inte slutar att vara timråit bara för att Arenan tex hamnar nere i Sundsvall hamn, där det är gång avstånd till tågstation, buss station, parkeringshus, och andra stora bra parkeringsytor. Vi är ju många Timråiter som är från andra kommuner runt om som besöker hemma matcher, som kanske hellre skulle besöka flera om kommunikationerna vore bättre lösta.

För inse fakta:
Hur många är det inte som gruvar sig lite lätt för trafiken vid dagens arena? Man är ju rent brydd hur de tänker lösa det egentligen??

Liten åsikt i en stor stor fråga... :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
timråhjärta: "För inse fakta:
Hur många är det inte som gruvar sig lite lätt för trafiken vid dagens arena? Man är ju rent brydd hur de tänker lösa det egentligen??"

Jag är lika brydd över hur trafiksituationen är efter en match i centrala Sundsvall.
Kommentera

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
timråhjärta: Kloka ord. Varför inte flytta hallen direkt till London, Paris eller någon annan miljonstad? Där finns det garanterat publik, sponsorer och kommunikation. Det var väl det som var viktigast, eller?

Nej det är exakt dessa ideér som innebär slutet för mindre orter, allt och alla ska tydligen finnas i storstäderna.
Kommentera

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Personligen är jag mer intreserad av att det är en match ikväll mellan SAIK och Timrå, än att diskutera en j-la arena j-vel i en tråd som är så gammal att det växer mossa på den, som dessutom inte stämmer med nuvarande arena,,,Vad är sydkraft Arena? Har tittat i alla listor av befinterliga hallar men den finns inte,,,och något som inte finns kan man inte sätta kostym på,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kommentera

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
timråhjärta: "Tror nog att man inte slutar att vara timråit bara för att Arenan tex hamnar nere i Sundsvall hamn"


Jag är lika mycket timråit när Timrå IK spelar på Hovet eller i Jönköping!
Kommentera