1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1074449

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
Två poäng från en synnerligen givmild hockeygud. Hualigen. Detta var sannerligen ingen klang och jubel föreställning. Något av det mest krampaktiga jag sett sedan 05/06.

Backspelet, apselut. Men lagdelarna var ju mil i från varandra. Forwards på mellanhand i mittzon, backarna som släpper blålinjen så fort en schellet-spelare passerat egen förlängda blå. Fri gata genom mittzonen.

I övrigt: hönsgård. Hönsgård hönsgård hönsgård. Och just det: tack gode gud för Tom Wandell!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
Bragd-Birger: Håller helt med. Det syntes ända ner till Kambodja att spelarnas självförtroende är nere i den absoluta botten. Syftar mest på försvarsspelet så klart.

Men jag tycker ändå matchen var helt ok med tanke på förutsättningarna...

Första halvan var Bagarn och bröderna Svensson ruskigt bra. Väldigt kul att se Björn tillbaka. Wandell får man ju inte glömma heller. Och Åkerlund som kliver in och gör en väldigt bra match och med tanke på hur spelarna framför uppträder är det ju det som behövdes. Sedan är det extra viktigt att målvakter svarar för idioträddningar. Det gjorde Åke ikväll. Det mest olyckliga var väl vid 1-1 när han åker ut på en liten utflykt, men där sågar jag Wandell och Persson som står framför mål och måste rensa och hålla rent där.

Att det ser ängsligt ut i försvarsspelet just i detta nu är ju inte så konstigt, men det måste så klart bli ändring på det. Sedan måste vi ju komma ihåg att spelarna blir trötta med så mycket istid.

Sedan är det en gåta varför inte spelarna skjuter mer. Det var på tok för lite skott förra matchen mot en darrig Divis och för lite även ikväll. Hadelöv var ju inte direkt säker.

Vi ska vara väldigt nöjd med två pinnar. Det var riktigt tungt där i andra då både Robin och Bagarn försvann. Men riktigt starkt att vinna och skönt att Bagarn kom tillbaka!

Vi behöver en center och en back. Men tydligen ska ju Jonte och Pärra vara på väg tillbaka läste jag......hmmm. Lehtonen borde ju lira på torsdag. Men ja just det. Robin blev ju knäskadad.
Kommentera

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
Vad kan man säga? Ja men för fan, vi ska väl också ha tur någon gång! Två livsviktiga poäng. Tom Wandell - kanonvärvning! Vet att det såg ut åt helvete innan denna gudagåva till mål, men i kväll ger jag fullständigt fan i det. Vi bröt den hemska trenden - vi vann! Min eufori är total och att vi är ett lag i kris, det börjar jag tänka på först i morgon igen. Nu är det bara nytt kontrakt som gäller, det räcker så. Spelar Timrå IK elitseriehockey 2009/2010, så får det duga. Nu tänker jag unna mig ett par timmars firande, för en gångs skull. Årets skönaste seger - hittills...
Kommentera

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
Bragd-Birger: Något säger mig att de extremt viktiga poängen blev extremt dyrköpta. Nu vill man höra hur det står till med RJ. Vilar han nästa match mot HV71 borta så kommer skeppet garanterat fortsätta sjunka och om han i sedvanlig timråtur har dragit på sig en ledbandsskada eller nåt så är det ju bara mörker.
Kommentera

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
Bragd-Birger: ja detta var ingen rolig tillställning.

poäng borta mot hv torsdag så ska dom ha bragdguld,och köpa lotter
utav bara faan.
Kommentera

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
Bragd-Birger: Jag håller med till fullo. Men fy fan vad skönt det var att vinna 2 poäng. Wandell är en lysande stjärna i ett annars ganska kompakt mörker.

Dennis Persson borde inte få spela i egen zon. Finns i och för sig fler som borde tänka till en extra sväng där inne.

Åkerlund var kanon. Vilka räddningar han gör!

Men Wandell - Vår offensiva guide, giv oss mer!
Kommentera