1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1074506

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
Nicholas: Var det du som hade en Skellefteå-tröja på dig av klassiskt snitt med en stjärna på och som det står Domus Sport uppe vid ena skuldran och som köpte matchlotter utav mig?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
Uno Gordon: Nej jag var civilklädd och där med en kompis från stan som håller på Timrå.
För övrigt tycker jag inte att ni ska klaga så mycket på ert försvarsspel. Förstår att det som åsyftas är i samband med målen. Men Skellefteås förstalina är mycket bra. En av elitseriens allra bästa. Med så mycket hjärta som ni visade idag kommer ni att börja klättra i tabellen.
Kommentera

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
Till alla er som inte förstår värvningen av Persson. Har ni redan glömt hur det var? Klubben var länge ute efter en ung och utvecklingsbar back. Det var det som sades utåt till media i alla fall. Man fick nej av Oliver Ekman-Larsson som gick till Leksand istället. Sedan var det någon/några till unga som man var ute efter som också sa nej. Till slut blev det Persson. Det är för mig inte ett dugg konstigt eftersom filosofin var att hitta en ung back. Sedan om denna back lirar här i ett eller tre år går ju inte att göra så mycket åt nu för tiden när spelare rör på sig stup i kvarten.

Istället handlar väl detta om att Lehtonen inte har varit med och att Skogs, tyvärr, är en rejäl missräkning.
Kommentera