1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581689 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1074544

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
men att gå från att ha spelat i landslaget till "sopa" (enligt vissa)på några månader?
jag köper inte det,
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
Jag förstår inte hur folk här inne kan vara nöjda med spelet igår. En stor och minst sagt mystisk gåta...
Vi uppträder som ett p-9 lag i egen zon, ja över hela banan vissa perioder. Att det inte rinner iväg bakåt ska vi jävlar i mig INTE tacka Åkerlund för iaf, nej tacka Skellefteå och deras oförmåga att göra mål istället.

Att folk inte ser de HORRIBLA returerna Åke slänger omkring sig(gärna spikrakt ut) är ett mysterium, har vi så jävla dåliga ambitoner att vi är nöjda med 2 poäng, hemma mot Skellefteå...? Nej det här håller inte, inte nånstans.

ÅTGÄRDSPAKETET del 1

- Sparka Lotvonen, karln åker omkring i styrfart och kramas med motståndarna. Väger man över 100kg så utnyttja det för helvete. Nej Kimmo ser livrädd ut, sparka köp nytt.

- Applicera det ovan fast på Skogs. Ok bättre fart men att sitta och slänga bort puck på puck i egen zon match efter match håller inte. Vad gick fel? Är det här ens den T. Skogs som spelade i Mora föregående år?? Jag röstar på en avlägsen släktning.

- Dennis Persson = oduglig

- Lös Hedström från kontraktet. Jonte har inte varit bra på 2 år, ju snabbare folk inser det här dessto bättre. I dagsläget kostar han bara pengar. MKT PENGAR

- Lös ut Pärssinen, det här smärtar att säga för jag gillar verkligen Timo men det håller inte att spela 15-20 matcher på säsong på den här nivån, speciellt inte med tanke på att Timo säkert kvitterar ut ett ansenligt lönekuvert i slutet av varje månad.

- SE ÖVER spelsystemet i boxplay snarast! Förra året satt vi på erkänt skickliga och markeringssäkra spelare, i år är dessa inte kvar. Vi har istället storbackar som Persson och Skogs...


Jag har säkert glömt hur mycket som helst men det får komma senare...
Kommentera

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
Skogs = Simons?
Kommentera

Sv: Timrå-Saik 13/10 Negativa Vibbar
Som sagt, ruggigt skönt med en seger. Men det finns fortfarande en hel del att jobba med.
Ta med sig den sköna känslan av att vinna, jobba stenhårt i varje byte o mer noggrannhet i vad man sysslar med ute på isen, framförallt i egen zon.
Ska det vara så ruggigt svårt för var o en att veta sin roll i försvarsarbetet? Eller har man ingen roll? Nåt tänk måste man väl ha? Ibland så undrar jag.

Nä, faran är långt ifrån över. Det är bara att jobba vidare o göra det ännu hårdare o ännu noggrannare, så kommer det att bli bra till slut.

Lehtonen är fruktansvärt efterlängtad nu.
Kommentera