1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1077079

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2008-10-18
Skarin: Ja, du är uppenbart provocerad av att jag inte tyckte som dig i att Challe "inte var hundra" för att Backlund stod. Innan vi visste om skadan, alltså. Detta trots att jag inte vet hur många gånger du har sagt att du tycker att backe har varit bra tidigare den här säsongen, trots hans statistik.

Det och att jag har rankat Backlund som 3:a i Elitserien. Det blev för provocerande för dig och det blev lätt för dig att gå som en blodhund om det idag när Backe var så pass dålig som han var.

Och då blev jag provocerad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2008-10-18

JimmyH: Jag tycker är klockrent att Samuelsson blir utlånad till IFSH. Hoppas han stannar där resten utav säsongen så Lotvonen får ta lite ansvar. Det är ju själva fan att allting skall vara så förbannat systembundet och ängsligt!

Bara för att man är en "defensiv centerforward" så innebär det inte att backarna skall slippa undan ifrån ansvar! Jag har fortfarande Skellefteåmatchen på "näthinnan" och kan fortfarande inte greppa att Lotvonen är så jävla slö i egen zon. Han har visserligen klart förbättrat sitt spel jämfört med fjolåret och även producerat en del poäng framåt. Men det räcker inte! Karln ligger feli positioneringen hela tiden. Finns ingen som helst anledning att han skall "täcka av isytorna" för motståndarna. Det finns det annat folk till. Nu när Kokko och Sanny inte längre lirar kvar så måste ju Kimmo begripa att det är HAN och ingen annan som skall gå i bräschen. Han skall stå framför kassen och slasha ytterforwards i knävecken. Köra upp en handske i ansiktet på dem, buffla, knuffa, böka och stöka. Det är Lotvonens förbannade plikt och skyldighet med sin räckvidd och tyngd att se till att motståndarna inte får glida in i "slottet" och parkera ostört framför våran kasse. Där befinner sig i dagsläget ängsliga kort som Samuelsson, Persson, Skogs! Åt det är fanimej helt åt helvete! Jag kan inte bli förbannad längre på valpiga spelare som knappt har någon hockey i sig.

Det är våra rutinerade spelare som ställa sig upp, ryta ifrån och TA ANSVAR!

Nu är måttet rågat! Skrota alla tänkbara skisser, förpassa dem till papperskorgen och ta ett helhetsgrepp om situationen. Lyssnar inte spelarna i det här läget då är laget feldimensionerat ifrån början och till slut. Då finns inget annat alternativ för Challe Berglund än att avgå. Jag gillar det definitivt inte! Men utskällningarna har i dagsläget ingen verkningsfull effekt. Och går det inte att tala till ungjävlarna på ett pedagogiskt sätt så att det tar skruv så får man lämna över rodret pernament till någon annan!

En sak är då glasklart! Tvingas Challe Berglund bort ifrån tränarposten så skall det banne mig till en etnisk rensning i leden efter säsongen.

Bort med Persson, Skogs, Hedström, Backlund, Pärssinen, Sundh och Lotvonen!

IT´S NOW OR NEVER!!!

Kommentera

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2008-10-18
JimmyH: Mycket mycket osäker om Backe är topp 3 i serien. Markström, Honken och Liv anser jag vara mer kompletta målvakter än Backlund.

Men alla vi tycker olika!
Kommentera

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2008-10-18
JimmyH: Jo då. Framtill matchen mot DIF var Backe bra. Bättre än ifjol trots alla insläppta mål. Du blev glad när jag sa det, men jag menade det. Han var väl bra mot DIF också, trots det billiga målet som du blundade för som gjorde att matchen gled ur händerna på oss. Men, men. Du slingrar dig. Det gör kanske jag också.

Alltså, framtill DIF-matchen (på ett ungefär) så tycker jag Backe gått framåt. Men även just då tycker jag ju inte att han är en topp 3 målis. Nej, nej. Nu verkar det som att det börjar bli som vanligt igen. Det skrev jag också. Det blev nog lite för mkt för dig i ditt Backe-älskande.
Kommentera