1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582085 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1080071

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?

lungan: Bara för att man omfördelar lite pengar behöver inte det innebära konkurs per automatik?
Glöm inte bort att vi har ett räknesnille som klubbdirektör som säkert vet vad det handlar om när det handlar om ekonomi. Jag har mycket svårt att se hur Johansson skulle misslyckas så grovt att föreningen skulle försättas i konkurs.

Jag tycker att man ska skjuta till lite pengar till ytterligare spelarköp, på så vis kanske vi inte hamnar därnere med risk för kvalserie och allt som det kan innebära. Siktet att vara ett stabilt slutspelslag som är målet för föreningen ska man jobba stenhårt för att uppnå.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
250kg kärlek: Känns som att folk i denna gästbok/forum är ute efter att finna fel i andras inlägg, Jag menar att för att inte sätta föreningen TIMRÅ IK i ett ekonomiskt icke hälsosamht läge, så har Johansson o co bestämt att de pengar som vi får eller har, inte ska användas till några spelarlöner. Utan de ska finnas tillgängliga för att öka på amorteringen på lånen så att skuldsättningsgraden för Timrå ik inte blir för hög i relation till stundande lågkonjunktur.

Klart jag inte tror att Timrå IK kommer gå i konkurrs, men risken ökar vara sig om den eller lite eller stor om man börjar värvaspelare för pengar, som man i dagsläget bedömmer att man behöver hålla i pga. att alla företag/föreningar och organisationer töper en ovis fratid till mötes!
Kommentera