1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1081617

Sv: Timrå IK - Modo 2008-10-30
Sluta skyll på domaren vi är kass,hoppas vi förlorar dom närmaste 5 matcherna så ledningen inser det oxå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo 2008-10-30
Modo med 6 väldigt bra backar till skillnad från vissa andra, spelade ett perfekt försvarsspel medan Timrås ledande 2 kedjor såg trötta ut men det är klart dom har matchats rätt hårt under de senaste sudden vinsterna.
91 51 24 som spelat minst var klart bäst i Timrå.

Challes utbrott mot domarna är oförsvarbart dåligt.

Backlund ser ut som Lotvonen just nu - stel och orörlig
vi är för tillfället målvaktslösa till råga på allt men med ett sånt försvarsspel som Modo hade idag hade t o m Backlund hållit nollan.

PP skandalöst dåligt - trötta hjärnor eller

Backbrist javisst.

Johan A ser seg ut, Sundh långt från sitt forna jag

Jonte - tja, pigg borde han vara i alla fall..

Snälla Timrå - gör en insats VÄRVA
Kommentera

Sv: Timrå IK - Modo 2008-10-30
AndersN: Håller med dig med alla utvisningar modo fick och vi har inte ett faligt läge på alla powerplay nä den här matchen förlorade vi själv sen är nog modo klassen bättre än oss hoppas vi får in nytt blod i truppen och det är snabbt och hur är det med Backlund han blir ju sämre och sämre klart det är inte lätt med såna utespelare heller inte en tackling ingen vilja nä nu är det bara att härda ut till uppehållet då måste nått hända
Kommentera

Sv: Timrå IK - Modo 2008-10-30
Vilket jävla tillbaka steg det blev ikväll. Undra hur många som kommer dra paralleller mellan det dåliga spelet och det faktum att Jonte var tillbaka? Det är ju onekligen en tanke som många här inne hyser, det är jag övertygad om.

Domaren var kass. Timrå var ännu kassare. Bedrövligt hur man pissar bort de fåtal målchanser man skapar. Powerplay var också en sällan skådad parodi. Inställningen och kämparglöden var som bortblåst.

Challes agerande var dumt. Säger domaren åt en att hålla käften annars åker man ut är det ta mig faan bara att hålla igen kakhålet. Oavsett hur illa behandlad man har blivit eller hur jävla korkad domaren är. Man vinner ju inget på att få sig själv utvisad från båset. Kan tänka mig att Challes agerande var ett bevis på att han är pressad och frustrerad.

Straffen går att diskutera. Mycket känslig bedömning i det läget. Men å andra sidan hade Lehtonen kunnat gett fan i att haka också, det återstod blott en sekund. Modosnubben hade aldrig hunnit avsluta. Men man har ju sett värre saker som inte blivit straff.

Märkligt också att vuxna människor tillåter sig själv att agera som femåringar. Okej att visa känslor och bua. Men att skrika glåpord och peka finger, eller kasta matchprogram, efter domaren hör inte till. Men det är klart, publiken är frustrerad dom också.

Nej, Timrå är läskigt nära kvalplats. Det finns inget i dagsläget som tyder på att en vändning är på G. Vi kommer att vara kvar där nere. Man frågar sig gång på gång vad det är som händer. Varför är det så här? Visst har nyförvärven misslyckats än så länge. Men hur kommer det sig att spelare som Sundh, Bagarn, Axelsson och Jonte inte har någon glöd i ögonen? Hur många sargdueller vinner Bagarn nu? Hur fort går det för Sundh att åka skridksor? Hur ofta tar han sig förbi någon motspelare? När var de senast med i poängprotokollet? Borta mot Linköping, eller?

Något fundamentalt i Timrå IK är galet. Hur ska man annars förklara att en kedja bestående av två stycken 91:or leder laget offensivt en kväll som denna mot länsrivalen? Mot LÄNSRIVALEN!

I mitt stilla sinne börjar jag sakta men säkert överväga att betänka ett tränarbyte som en möjlig lösning.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Modo 2008-10-30
AndersN: Jag hoppas inte att Timrå förlorar dom fem närmaste matcherna..Jag hoppas dom vinner dom istället.....Heja Timrå!!!!!
Kommentera