1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582359 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1081633

Sv: Timrå IK - Modo 2008-10-30
Vilket jävla tillbaka steg det blev ikväll. Undra hur många som kommer dra paralleller mellan det dåliga spelet och det faktum att Jonte var tillbaka? Det är ju onekligen en tanke som många här inne hyser, det är jag övertygad om.

Domaren var kass. Timrå var ännu kassare. Bedrövligt hur man pissar bort de fåtal målchanser man skapar. Powerplay var också en sällan skådad parodi. Inställningen och kämparglöden var som bortblåst.

Challes agerande var dumt. Säger domaren åt en att hålla käften annars åker man ut är det ta mig faan bara att hålla igen kakhålet. Oavsett hur illa behandlad man har blivit eller hur jävla korkad domaren är. Man vinner ju inget på att få sig själv utvisad från båset. Kan tänka mig att Challes agerande var ett bevis på att han är pressad och frustrerad.

Straffen går att diskutera. Mycket känslig bedömning i det läget. Men å andra sidan hade Lehtonen kunnat gett fan i att haka också, det återstod blott en sekund. Modosnubben hade aldrig hunnit avsluta. Men man har ju sett värre saker som inte blivit straff.

Märkligt också att vuxna människor tillåter sig själv att agera som femåringar. Okej att visa känslor och bua. Men att skrika glåpord och peka finger, eller kasta matchprogram, efter domaren hör inte till. Men det är klart, publiken är frustrerad dom också.

Nej, Timrå är läskigt nära kvalplats. Det finns inget i dagsläget som tyder på att en vändning är på G. Vi kommer att vara kvar där nere. Man frågar sig gång på gång vad det är som händer. Varför är det så här? Visst har nyförvärven misslyckats än så länge. Men hur kommer det sig att spelare som Sundh, Bagarn, Axelsson och Jonte inte har någon glöd i ögonen? Hur många sargdueller vinner Bagarn nu? Hur fort går det för Sundh att åka skridksor? Hur ofta tar han sig förbi någon motspelare? När var de senast med i poängprotokollet? Borta mot Linköping, eller?

Något fundamentalt i Timrå IK är galet. Hur ska man annars förklara att en kedja bestående av två stycken 91:or leder laget offensivt en kväll som denna mot länsrivalen? Mot LÄNSRIVALEN!

I mitt stilla sinne börjar jag sakta men säkert överväga att betänka ett tränarbyte som en möjlig lösning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Modo 2008-10-30
Kerstin_k: Tränarbyte ? Till vem då ? Största problemet är i så fall att man inte gjort det tidigare och signat en mer beprövad kraft. Tycker att modo gjorde ett kap i Rindell, men nu finns det väl inte något riktigt hett namn att tillgå. Alla förändringar man gör på den fronten får betraktas som en chansning, helt avgörande är hur det fungerar i truppen, i omklädningsrummet och på träningar.

Nä , sluta sila i början på matcherna till att börja med.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Modo 2008-10-30
Årets skitnödigaste lag: Timrå IK!

Fy fan vilken pinsam s k derbymatch detta var från Timrås sida. Noll intensitet, dåligt passningsspel, noll närkamper och noll målchanser. Även om M. Johansson agerade högst tvivelaktigt några gånger så är det ju ändå endast Timrå som får spela PP i denna match mer eller mindre. Vad gör man av den chansen? Testar sig på flippass i oändlighet, effektivt.

Mäkiaho kan vara elitseriens sämsta spelare just nu, senast han delade ut en tackling fick han matchstraff.

Jonte hade ett bra byte i matchen, resterande tid gled han omkring som Seb Macahan på is, inte konstigt man får ont i ljumskarna med den stilen. Chanserna börjar rinna ut nu. Fråga: Har Jonte samma fina inverkan på laget som Hyvönen verkar ha?

Skeppar vi Mäkiaho, Pärssinen och Hedström borde vi kunna frigöra närmare en halv miljon i månaden. Pärssinen kan ersättas med någon bra. Övriga två kan ersättas av valfri div 1 spelare som skulle klara av att göra samma jobb just nu.

Fjärdelinan bra idag åtminstone, övriga hade redan tagit landslagsuppehåll.

Challes utbrott kan väl bäst beskrivas som ett sätt att försöka tända laget kanske. Ingen på isen verkade ju vilja ändra matchbilden iaf. Korkat? Ja visst, men rätt i det läget då matchen ändå kändes körd.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Modo 2008-10-30
Kerstin_k: vi kan ju inte ha en massa valpar till backar som inte kan tackla motståndarna i egen zon.dom flyttar undan dom med ena armen.Vi måste ha 2 nya backar omedelbart!och varför envisas med Hedström på isen i PP,han gör ju ingenting.Varför inte Hirsch i mål,backe gör ingen bra match idag heller,han måste ersättas.Den som säger att det inte är kris i timrå borde avgå.FÖRSTÄRK GENAST annars blir det kvalserien
Kommentera