1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581766 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1082655

Dags att ledningen slutar att tveka
Jag är en inbiten gammal Timrå faan. Uppvuxen i Timrå och har alltid följt Timrå Ik med drömmar och hjärta, sorg och skratt. Min dröm är fortfarande att Timrå Ik en dag skall ta GULD och jag får känna en himmelsk glädje och frid. Vi har varit nära 2 år i rad men nu är avgrunden ett faktum....Någonting är stort fel i Timrå IK och något måste göras nu. jag skickade dessa rader till ledningen ikväll. Nu måste vi alla stå upp och stötta vår stolta förening att en förändring måste ske!!!


Mvh
Anders 41
Numera bonde i Trångsund men har alltid alltid Timrå IK i mitt hjärta och kan dö för min klubb!!

TILL LEDNING + SPORTCHEF!!!!

TIMRÅ IK FÖRBLÖDER!! IKVÄLL KOM KNIVSTCIKET I HJÄRTAT OCH RYGGEN. DAGS ATT RENSA NU INOM LEDNING + LAG !!! LYD MITT RÅD SPARKA TRÄNARE!!!!! SÄTT PRESS PÅ SPELARNA!!! JONATHAN SKALL INTE SITTA OCH DANSA BALLERINA MED SKYHÖG LÖN UTAN ATT VISA TIMRÅ HJÄRTA!!! VAD ÄR HJÄRTAT, LUSTEN, LEVA ELLER DÖ KÄNSLAN...KÄNSLAN FÖR ETT VARA STOLT TIMRÅ KRIGARE.. VISA ALLVAR OCH RESPEKT MOT ERA FAANS OCH AGERA OCH FÖRÄNDRA... DET ÄR SOM I KRIGSTILLSTÅND OCH ATT VÅR FÖRENING VÅLDTAS GÅNG PÅ GÅNG NU MÅSTE VI BLI PATRIOTER OCH SLÅSS FÖR VÅR ÖVERLEVNAD. VI MÅSTE BLI AGGRESIVARAE OCH HUNGRIGARE. SPELARNA MÅSTE FÅ HÖRA ETT TYDLIGT BUDSKAP RAKT I ANSIKTET " NU KRIGAR DU ELLER DÖR DVS LÄMNAR TIMRÅ IK. VISA RESPEKT FÖR ERA FAANS. TIMRÅ IK ÄR EN GAMMAL FÖRENING SOM SKALL STRÄVA MOT GULD INTE KRAVLA I SKITEN!!!!

Upprörd och uppgiven

Timrå faan!
Anders 41
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Dags att ledningen slutar att tveka
Anders 41:
vi håller alla med, in med wikegård, han kan nog drämma näven i bordet å även slå ut robins sista tänder om de vore så.
det har han bevisat den vinnar skallen han har behöver nog resterande laget, som ni alla säger finns en del spelare man får skämmas över!!

detta handlar också om en del psykologi, att ligga i botten å se alla andra tar poäng de e sjukt j....a knäckande, är det någon som har lite statistik hur det gått för övriga lag i seerien som legat i den sits timrå är idag! hur gick det för dom.
men titta på rögle mot modo. har man en bra målvakt så sprideer sig det i resterande laget. det kallas TRYGGHET!!!!

det inger inte backlund så det är dags för allsvenskan för backlund tyvärr, karln ser ut att sova till och från på isen!!


BORT MED BACKLUND! ÅKE EFTEKTEN HGAV UTSLAG, ÄR DET INGEN I LEDNINGEN SOM MÄRKER DETTA.........
Kommentera

Sv: Dags att ledningen slutar att tveka
Anders 41: Tycker att timrås ledning efter nubbens övergång till frölunda i våras verkar vara väldigt tafatt i sitt agerande å jävligt okunning i hur en proffsig förening ska skötas.. hurfaan kan man välja lindqvist till sportchef till Timrå vad har han för meriter som sportchef egentligen? luktar snålVM lång väg.. tycker att han inte på långa vägar ersatt förorade spelare med likvärdig kvalite. Klubbens målsättning innan säsongen var väl en plats bland dom 4-5 bästa om jag inte missminner mig..det kan man nog glömma med facit efter 18 omgångar .. näst sist på kvalplats..
Skulle bli jävligt förvånad och besviken om inte ledningen lättar på lädret och tämligen omgående skaffar två riktiga klasspelare.. kosta vad det kosta vill. jag lovar att det kostar betydligt mer att ramla ur elitserien..
sen tar man sig en riktig funderare om vilka spelare som inte gort rätt för att spela kvar.. en två eller till och med tre matcher i rad kan jag köpa att man är dålig i men att man ska vara dålig i nästan varenda jävla match i 18 omgångar det kan i alla fall inte jag köpa. speciellt inte om man är bland de bäst betalda i klubbens historia. in med nytt blod i truppen
Kommentera