1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1082860

Sv: Dags att ledningen slutar att tveka
Forward:

Vissa hockeyspelare är som krokodiler, stora i käften, men saknar öron.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Dags att ledningen slutar att tveka

Smokey:

Är det bara slump och fetflyt som gjort att vi överlevt i Elitserien åtta säsonger på raken. Eller är det tålmodigt arbete av styrelse och klubbledning? Både ja och nej skulle jag tro.

Nej, dom första 5 åren satt Janne Söderström som ordförande och därmed en som hade både hjärta och attityd nog för att säga ifrån då  klubbledningen inte gjorde sitt jobb, eller om han hade en bra ide så kunde han driva igenom den.

Sedan dess har styrelsen bytts ut mot en massa ja-sägare, vilket innebär att det är TJ som styr klubben till 100%. Då dom flesta är så kåta på att få sitta i styrelsen för elitserielag. Det är ju bara att spana in under vilka former som Nubben och Lillkenta drevs från klubben.

Kommentera

Sv: Dags att ledningen slutar att tveka
En första center en defensiv back och ett nytt tränarpar måste in under uppehållet.
Förslag från mig Lance Ward,att jag förespråkar han beror på att han står upp framför egen målvakt och tar bort motståndarna till skillnad från nästan alla på backsidan.
Sen kommer han inte att se åt sidan när backlund blir rappad på händerna.
Som center John Pohl om han går att få lös från Lugano,han har gjort bra ifrån sig i alla ligor han spelat,aldrig fel med en right skytt heller.
Kommentera

Sv: Dags att ledningen slutar att tveka
Just nu skiter jag i allt.
Men det skiter jag i!

Med det här laget o den inställningen som uppvisas så har vi lika stor chans som en snöboll i Sahara att klara oss vidare från KS.

Nånting MÅSTE göras!
Börja med att sparka T. J.
Kommentera