1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1083284

Sv: Är det rätt att sparka Challe?
The Fat Bastard: I Dagbladet idag utesluter inte linkan att Timrå kan komma att göra bytesaffärer med andra lag, Jonte skulle nog må bra av att flytta och få en nystart men ingen vill nog ta över hans kontrakt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Är det rätt att sparka Challe?

Snoop: Äntligen kommer ett uttalande som andas lite morgonluft. Tidigare, på frågor kring laget om förändringar har man hållit benhårt på "vi har det lag vi har". Även om jag tror att ledningen varit medveten sedan en tid tillbaka att man måste se över vissa delar i laget så känns det utomordentligt bra att man nu också går ut och berättar.

Frågan är då vilka spelare man eventuellt skulle kunna släppa. Personligen tror jag att Hedström, Persson och Mäkiaho ligger nära tillhands.
Den stora frågan då, med tanke på de prestationer dessa spelare åstadkommit, är vilka spelare vi kan få tillbaka i utbyte.

Ytterligare ett positivt besked i dagens Dagbladet är Åkerlunds snabba tillfrisknande. Så snart han är klar för spel bör han få chansen att stå. 

Kommentera

Sv: Är det rätt att sparka Challe?
Snoop: Spelarbyten mellan lag i elitserien. Något man ser sällan av men öppnar upp en hel del spekulationsmöjligheter. Rätt kul med sådana byten. Senaste det begav sig var väl Frölunda och Linköping som helt sonika bytte Ackeström mot Fransson.

Vad tror ni? Jonas Nordqvist mot er Jonte.
Kommentera