1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1083317

Sv: Är det rätt att sparka Challe?

Maggan: Även om Linkan skriver att Challe sitter säkert så kanske det där med att byta spelare också gäller tränare. Då kanske ett troligt scenario skulle kunna vara att Lill-Kenta (som haft en trög start på säsongen i HV71) kan bytas mot Challe.

Inte mig emot ;o)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Är det rätt att sparka Challe?
Man kan börja med att fråga sig: Vad hade Timrå IK för målsättning inför denna säsong? Vill man vinna serien? Vill man till slutspel? Eller vet man att man kanske kommer måste ge allt för att kunna hålla sig kvar?

Challe har ju sagt att han inte fått ut det som han förväntat av spelarna. Han har alltså misslyckats. Och det tror jag också de flesta här inne är överens om. Jag tycker att man nu måste ge en uttalad målsättning för resten av säsongen. Förklara vad som gäller för samtliga spelare. Ge Challe & Nygårds tydliga krav på vad man förväntar av dem. Man kan inte säga att de sitter säkert om de fortsätter att misslyckas med att få ut ett bättre spel av laget.
Kommentera

Sv: Är det rätt att sparka Challe?

250kg kärlek: Lill-Kenta mot Challe, går HV71 med på det så kan vi utse säsongens klåpare redan nu.

Timrås spelare skulle behöva en rejäl käftsmäll, så de vaknar till. En som kommer utifrån och inte har något med klubben att göra. En Pelle Bäckman-typ som högröd i ansiktet talar om för spelarna vad som gäller. Var man hittar en ledig sådan är en bra fråga, där står jag mig slätt.

Kommentera