1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581461 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1084826

Sv: Silly season 08/09
Stenkarn: Men dra åt helvete. Håkan Bogg i Timrå var ju inte direkt nyheten man ville ha.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 08/09
Maggan: Dra åt helvete själv du. :-) Läste du överhuvudtaget vad jag skrev i mitt inlägg? Föreslår att du räknar till tio innan du svarar på andras inlägg.
Kommentera

Sv: Silly season 08/09
Maggan:

vad ville du ha för nyhet då ?

Har du sett han spela ??

Jag som leksing kan iaf säga att ni skall ge honom en chans innan ni kapar honom vid fotknölarna. Han är en spelare som ger allt i varje byte och i Mora var han lika populär bland fansen som Wernblom var i Modo , dessutom kan han göra en hel del poäng och med tanke på ert tabelläge så borde väl det vara det viktigaste.

Är det vuxenmobbing ni håller på med många av er ang Bogg eller vad skall man kalla det?

Ge karln en chans.
Kommentera

Sv: Silly season 08/09
Håller med lite att det är en OK-värvning sett ur det perspektivet att vi får ut Mika på kanten igen plus att det är en bra tekare. Tror även ledningen hade det i åtanke i första hand då Pyörälä faktiskt sagt att han är väääääldigt less på sin nuvarande centerposition.

Och handen på hjärtat det finns ju inget på marknanden nu vi är i November för tusan hur ofta ser vi stjärnvärvningar denna tiden på året? Enda sättet att få hit ett mer etablerat namn skulle vara en bytesaffär involverade Jonte då. Men återigen ska vi byta en spelare som itne presterat lär vi få något liknande i utbyte och måste förlita oss på en nytädning. Coolt dock om det skulle vara startskottet för lite mer trader i elitserien.
Kommentera