1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1086934

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?

Helg Ernest:

Tycker att det är patetiskt att se dig inkompetensförklara Thomas Johansson. Ditt guldfisksminne kanske behöver friskas upp.

1. Det är mindre än tio år sedan TJ och Janne enligt en av vaktmästarna stod i vaktmästarnas fikarum och samlade ihop domararvodet till en hemmamatch ur egen ficka.

2. Det är bara 6 år sedan Janne och TJ lyckades med konststycket att få Ellextre att bygga om Ishallen för 55 millar under fyra månader. Hade dom inte lyckats med det hade vi inte funnits som elitserieklubb idag.

Tycker att det vore klädsamt om du här på hs ber om ursäkt för ditt osmakliga inlägg.

För om du tycker att TJ är inkopetent då har du inte begripit innebörden av ordet inkompetens.

Och nu bara för att man lägger arenaplanerna på isen några år så behöver inte det betyda att man helt skrotar dom. Att tänka på. Byggdes Noaks Ark före eller efter regnet?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Per HApps:

Bra kommentar om TJ, så ligger det nog till och att han har ett mycket stort Timrå hjärta som nog de flesta som skriver här har.

Angående ny arena kan jag bara säga glöm o dröm, tyvärr så har tåget gått och goda tider med fantasi byggen för 100 tals miljoner är ett minne blott från tidigt 2000 tal. Det skulle ha gjorts för flera år sedan.

Tror inte folk har fatta att vi står inför den värsta ekonomiska krisen någonsin sedan 30 talet och att detta även kommer att drabba idrotten OCH Timrå IK ;)
Jag tror nog Tik ska satsa långsiktigt och lägga sitt överskott på egna produkter samt försöka få fram fler fjunisar alla bolibompa kedjan för att kunna varar ett elitserie lag även i framtiden.
Kommentera

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Per HApps:

Hockey är buisness.
Det handlar om att man ska göra av med så mycket pengar som möjligt. Man ska i lugn och ro kunna köpa kaffe, korv, popcorn, pilsner, you name it. Det kan man inte göra i e.on utan att oftast behöva så i långa köer. På en lördagsmatch så är det bra om man har tio minuter på sig att svepa en öl efter ha behövt köa en oändlig tid.

Hockey handlar så mycket mer än om hängivna supportrar, det är även mycket folk som är där utan ett minsta hockeyintresse utan är bara ute efter att umgås samt knyta nya affärskontakter mm.

Vad Timrå IK behöver är en ny arena i Sundsvall, en multiarena som det är ständigt nya events i. En arena centralt så lokaltrafiken kan utnyttjas till fullo. En arena som kan locka till sig marginalåskådaren.

En utbyggd plywoodlåda kommer att bli Timrå IK's fall.
Kommentera


Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Per HApps: Mycket bra inlägg.
Kommentera