1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581471 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1087817

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?

Friman SR:
Jag tror inte att Ewa Lindstrand har något att säga till om ifall Timrå IK väljer att flytta in till City. Hon har ju absolut inget veto i frågan.

Om man står ute i Söråker så ser man ända in till Sundsvall, med andra ord så talar vi liksom inte om att flytta allt för långt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Per HApps: Veto har hon väl inte men Timrå Ik och kommunen har väl ett långsiktigt ekonomiskt avtal, I och för sig får ju Timrå kommun en goodwill ute i landet som inte kan jämföras med något annat och är förmodligen värt mycket mer.
Det stora problemet är väl annars den ekonomiska biten. I dagsläget har man väl en relativt bra avkstning gentemot satsat kapital. Till och med riktigt bra. Speciellt om man jämför med de andra ES-klubbarna.
Problemet är väl annars hur mycket man vågar satsa i en ev. ny arena. Det bästa vore ju om man kunde få sponsorer att stå för merparten. Nu i dessa svåra ekonomiska tider kan detta bli ett oöverstigligt problem. Förhoppningsvis så vänder trenden och om några år när ekonmin ser roligare ut så blir det nog aktuellt.
Kommentera

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Per HApps: Finns det inte ett avtal i samband med övertagandet av hallen? Där har jag för mig att Timrå IK har påtagit sig att fortsätta att spela i hallen under ett för mig okänt antal år.
Kommentera