1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581706 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1088217

Sv: Timrå IK - SSK 2008-11-15
TobiasThyr:
"HÅKAN BOGG, vilken klass spelare han är"

Klasspelare vet jag inte, han gjorde vad han skulle.

Btw SSk supparna var korta, tjocka, korthåriga och allmänt pinsamma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - SSK 2008-11-15
73Sjöbba: Bogg är det riktig klass på, sen om du bara gillar målsprutare är den en annan sak, men han vet exakt vad han ska göra och gör det jävligt bra !
Kommentera

Sv: Timrå IK - SSK 2008-11-15
73Sjöbba: Jätte mogna ssk:are.Efter matchen stod dom utanför och eldade upp en Timrå vimpel och filmade.
Kommentera

Sv: Timrå IK - SSK 2008-11-15

73Sjöbba: Nu har jag äntligen landat i mig själv, käkat mat och tömt i mig en redbull samt druckit en kopp kaffe. Kände mig mer död än levande efter matchen. Min kropp är inte gjord för detta klimat. Blir alltid förkyld och jävlig när vintern kommer. Sällan riktigt sjuk, men sällan riktigt kurant heller. Så när man tömde krafterna och luftade strupen så svarade kroppen med att slå på varningsblinkersen sedan.

Jag kanske såg deppig ut efter slutsignalen. Men jag kände en enorm lättnad och glädje inombords. Ingen propagandahockey, inget party. Men VILKEN ATTITYD!!! En solid och homogen insats rakt igenom utav grabbarna. Och stödet på läktaren var magnifikt. Detta var ett lyft. Och Oscar Sundh! Du var precis såhär bra mot Brynäs hemma också! Idag visade du återigen upp ditt register. Fortsätt nu på samma sätt resten av säsongen! Låt inte intensiteten bara bli en tillfällig gäst i ditt liv, då och då. Konservera den här inställningen på burk och tätslut locket eller förseglingen noggrant och frys ned den i frysbox och tina bara upp den vid nedsläpp!

Vi går från klarhet till klarhet. Och nu börjar så sakteligen Backe hitta sitt rätta jag igen. UNDERBART ATT SKÅDA!

Nu vilar all press på Färjestad i nästa match. Vi kan åka ner till Värmland och Karlstad förutsättninglöst. Spela solid hockey och göra bra avvägningar. Bara slå sarg ut och icing och trötta ut värmlänningarna för att sedan lägga in högsta växeln i den tredje perioden och åka ifrån dem. Bara vi jobbar för varandra och kommunicerar på samma våglängd och inte stressar upp oss och drabbas av panik så blir det här riktigt bra!

Vinst i Karlstad och vi är fullproppade utav självförtroende inför torsdagens drabbning med Luleå. Då går vi ut och gör 3-0 första 10. Sedan kommer hallen koka utav en euforisk stämning och grabbarna bara öser på. Jag tror på storseger mot Luleå. 7-1.

Därefter blir vi återigen ett in i helvete svårslaget lag igen!

Tack ärade systrar och bröder!

NU ROCKAR VI LOSS!

ÄLSKA TIMRÅ IK - ALLTID ALLTID alltid....

Kommentera

Sv: Timrå IK - SSK 2008-11-15
73Sjöbba: han känns stabil vilket är mycket värt i dagsläget (känns det som).
Kommentera