Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1091883

Sv: Djurgården - Timrå IK 2008-11-24
Messiah: Visst, vi har visserligen 2-2 efter två perioder och 28-10 i skott men förr eller senare går motståndaren ifrån med sådant övertag.

Spelar ingen roll om vi har en bra målvakt då (föredrar Åkerlund framför Backlund numera).

Vi hade 3-2 underläge fram till elfte minuten i tredje och god chans att ta oss tillbaka. Istället åker R.Jonsson ut och 17 sekunder efter det har Djurgården dödat matchen.

Vet inte vad som hände idag. Timrå mätt efter segern i Linköping senast och Djurgården taggade inför sin "ödesvecka" som Aftonbladet skriver.