1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

527707 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1091999

Tabellen ljuger inte
Det är bara att se sanningen i vitögat grabbar, vi har det spelarmaterial vi har och främst då seriens absolut sämsta backuppsättning...
Det var rent ut sagt beklämmande att se hur detta kära Timrå blev totalt utspelade av de lag som låg näst sist i tabellen.
Jag bara undrar hur i helv... man kan tro att man skall vara med och kriga om en slutspelsplats när man inte ersätter spelare utan bara låter allt rulla på.
Tycker det är dags för linkan att kamma upp sig och slå näven i bordet hos en viss herr TJ för nu måste något hända snart...kan inte vänta tills efter Jul
PS
Kanske Björklöven eller Sundsvall har någon spelare att låna ut det kan ju inte bli så dyrt ? måste tänka på att det är lågkonjuktur nu...
DS

Stene H
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tabellen ljuger inte
SteneH: Men man fick väl en slant för hedström.. Borde väl räcka till nåt bra.
Kommentera

Sv: Tabellen ljuger inte

SteneH: Allt detta tjat om värvningar... Vi har en trupp som kommer att klara en slutspelsplats, det är jag övertygad om. Du säger att det är "beklämmande att se hur detta kära Timrå blev totalt utspelade av de lag som låg näst sist i serien", hur tror du LHC kände sig i Lördags då? Borde dom klara slutspel, om dom förlorar mot dom som låg näst sist?

Nä, slutspel ska nog inte vara några problem. Jag tycker inte att man ska behöva värva - än. Jag har ingenting emot om man skulle förstärka inför slutspelet, men just nu så känns det meningslöst. Vi har spelat bra hockey alla matcher efteruppehållet, bortsett från några misstag mot Luleå, där vi borde tagit 3 poäng.

Enligt mitt sätt att se på saken så har vi inte den sämsta backuppsättningen i serien. Lehtonen är topp3 i elitserien, Jonsson och Styf är bra elitseriebackar, sedan har vi talanger i Erixon och Moe. Skogs har underpresterat i år, men har mer att ge.

Nä, håll i pengarna tills Januari och förstärk då laget inför slutspelet, istället för att slänga pengar på något som vi inte behöver i dagsläget.
Kommentera

Sv: Tabellen ljuger inte
SteneH: Precis vad jag tänkte under matchen. Sundsvall och tom Kovlan måste ha nått bättre att låna ut.
Det var totalt beklämmande att se matchen.
Var det någon överhuvettaget som såg en timråspelare dela ut en tackling?
Det var totalt slöseri med tid att se machen. Man har kunnat gjort något vettigare, som och peta navelludd eller nått sådant.
Enda som får godkänt, var Åkerlund.

När faan skall vi få riktiga domare? Han var ju totalt bedrövlig åt båda håll.

Stockholms stad har en miljon innevånare, är det läge att flytta till stora staden med arena och lag?
Kommentera