1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581260 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1092021

Sv: Tabellen ljuger inte

SteneH: Allt detta tjat om värvningar... Vi har en trupp som kommer att klara en slutspelsplats, det är jag övertygad om. Du säger att det är "beklämmande att se hur detta kära Timrå blev totalt utspelade av de lag som låg näst sist i serien", hur tror du LHC kände sig i Lördags då? Borde dom klara slutspel, om dom förlorar mot dom som låg näst sist?

Nä, slutspel ska nog inte vara några problem. Jag tycker inte att man ska behöva värva - än. Jag har ingenting emot om man skulle förstärka inför slutspelet, men just nu så känns det meningslöst. Vi har spelat bra hockey alla matcher efteruppehållet, bortsett från några misstag mot Luleå, där vi borde tagit 3 poäng.

Enligt mitt sätt att se på saken så har vi inte den sämsta backuppsättningen i serien. Lehtonen är topp3 i elitserien, Jonsson och Styf är bra elitseriebackar, sedan har vi talanger i Erixon och Moe. Skogs har underpresterat i år, men har mer att ge.

Nä, håll i pengarna tills Januari och förstärk då laget inför slutspelet, istället för att slänga pengar på något som vi inte behöver i dagsläget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tabellen ljuger inte
Jensen_12: Måste säga att jag blir väldigt imponerad över att du på ett ganska så säkert sätt anser att slutspel inte blir några problem.

Men det är kul att det finns sånna som du.
Kommentera

Sv: Tabellen ljuger inte
Jensen_12: Klarsynt analys! Jag håller med dej. Vi möter ett lag som spelade mykcket intensiv hockey över hela banan vilket gjorde att vi aldrig fick med mycket folk i våra anfall. Jag tror vi kommer få se ett Timrå som tar tag i taktpinnen på ett annat sätt på Torsdag. Men vad jag tycker är märkligt i detta forum är att många verkar glömma att motståndarens form också påverkar vårat lags möjligheter till att styra matchbild, dock håller jag med om att vi aldrig kom upp i bra standard igår
Kommentera

Sv: Tabellen ljuger inte
Jensen_12: På vilket plan förutom målvaktspositionen är vi ett slutspelslag i dagsläget? Det är dags att vakna upp ur paltkoman nu. Agera, gör om gör rätt!

Förövrigt var RJ och Lotvonen(som vanligt) sämst på planen igår.
Kommentera

Sv: Tabellen ljuger inte

Jensen_12: Anser du att Robin Jonsson är en bra back? Vart då någonstans? Karln kan lika gärna sadla om och bli kanotist istället. En latare och mer bekväm spelare får man leta efter. Men det i svågerpolitikens förlovade land som blir man ju hyllad som en kung även när glorian är på sné. Gud vad jag blir le.

Alltså jag håller på att koka över inombords just nu. Jag citerar Thomas Deutgen i juryn för Dansbandskampen angående Scotts. Ni är som tjuriga ungar i trotsåldern. Ni lyssnar inte på vad mamma säger och ni lyssnar inte på vad pappa säger. Vi har klagat och gnällt. Tjatat och skällt. Men blir det någon bättring? Näe! Det går in genom det ena örat och ut genom det andra! Så om jag testar mig på att säga tvärs emot vad jag har tidigare sagt så kanske det blir någon bättring till slut om ni förstår vad jag menar!

Herregud, vi snittar mellan 8-10 x2min per match i utvisningsbåset. Ohållbart! Nu har vi snart spelat halva serien och jag börjar bli allvarligt oroad över tillståndet med det här laget. Varför måste allting sitta i tjära? Skall man inte kunna tilltala fullvuxna karlar i underställ i normal samtalston vad fan det är som gäller?

Nu får det bli ett slut med dumheterna och ungdomsförsyndelserna!

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)

Kommentera

Sv: Tabellen ljuger inte
Jensen_12:
Öppna ögonen. Slå på text-TV och sidan 358. 25 spelade matcher och Timrå ligger elva.
Kommentera

Sv: Tabellen ljuger inte
Hoppas detta inte var en trend nu utan att de åtminstonde försöker i nästa match, jag orkar inte med fem matcher på raken med förlust igen.
Kommentera