1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581158 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1092034

Sv: Tabellen ljuger inte

Jensen_12: Anser du att Robin Jonsson är en bra back? Vart då någonstans? Karln kan lika gärna sadla om och bli kanotist istället. En latare och mer bekväm spelare får man leta efter. Men det i svågerpolitikens förlovade land som blir man ju hyllad som en kung även när glorian är på sné. Gud vad jag blir le.

Alltså jag håller på att koka över inombords just nu. Jag citerar Thomas Deutgen i juryn för Dansbandskampen angående Scotts. Ni är som tjuriga ungar i trotsåldern. Ni lyssnar inte på vad mamma säger och ni lyssnar inte på vad pappa säger. Vi har klagat och gnällt. Tjatat och skällt. Men blir det någon bättring? Näe! Det går in genom det ena örat och ut genom det andra! Så om jag testar mig på att säga tvärs emot vad jag har tidigare sagt så kanske det blir någon bättring till slut om ni förstår vad jag menar!

Herregud, vi snittar mellan 8-10 x2min per match i utvisningsbåset. Ohållbart! Nu har vi snart spelat halva serien och jag börjar bli allvarligt oroad över tillståndet med det här laget. Varför måste allting sitta i tjära? Skall man inte kunna tilltala fullvuxna karlar i underställ i normal samtalston vad fan det är som gäller?

Nu får det bli ett slut med dumheterna och ungdomsförsyndelserna!

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)

Kommentera