1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577965 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1092014

Sv: Tabellen ljuger inte
Helg Ernest: Så mycket som jag fått skämmas över Timrå i år har jag aldrig gjort. Inte ens säsongen 2005/06 för då fanns det i alla fall hjärta i laget. Lika glad över vinsten mot LHC lika bedrövad blir man ikväll. Man slänger bort 3 pinnar och avancemang uppåt i tabellen. Vad är det som sker inom Timrå IK egentligen?
Såg ju ut som en läggmatch för f-n. Man borde kommit ut och åkt sönder DIF efter matchen mot LHC. Självförtroendet ligger det kvar på nåt hotell nånstans?
Som nån tidigare skrev:mentalt och fysiskt trötta=BULLSHIT
Var är glädjen, glöden och engagemanget - f-n dom jublade inte ens ordentligt när dom gjorde 1-0. Att döma av matchen så passade det inte spela just idag.
Varför händer detta?
Vad får detta kära Timrå IK att inte vilja prestera i en så viktig match.
Hamrin frågar om vi ska ta detta på allvar - min fråga blir då gör någon i och omkring laget det?

Nu är man så jävla besviken att det blir svårt att sova på det här och vad mer skrämmande är att snart blir i alla fall jag likgiltig till vart detta bär.
Men i morgon så börjar en ny dag och man hoppas för femtielfte gången att man ska få läsa nånstans att nu blir det förändringar i truppen samt att laget ber sina fans och övriga inbetalare om ursäkt för skamligt var det i kväll, tyvärr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tabellen ljuger inte
Ice Tea: Håller med till fullo, vad fan händer inom laget. Droppen var ju Challes pinsamma skratt vid intervjun, vad är det med karln? Vid såna här TOTALT NOLL inställning av spelarna, så borde man få böter, avdrag på lönen som går till reducerad entre till dom som eventuellt vill se nästa match. Hur som helst, nått är fel inom truppen, så här får det bara inte gå till. Blir så jävla förbannad, man skäms helt enkelt. Som du sa, säsongen 05-06 så kämpade man ju i alla fall, nu ser det ut som om spelarna njuter av att spela dåligt så Challe mår dåligt, kan det vara så???
Kommentera