1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580476 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1093326

Sv: Silly season 08/09

Helg Ernest: Vad yrar du i? Jag tror det är fler än jag som ser potentialen i vårt nuvarande lag om bara alla får vara friska. Matchen igår var ju ett bevis på det även om det ibland var virrigt i försvarszon. Vi har 7 poäng upp till andraplatsen och gör vi några fler bra matcher så är vi med och krigar om topp 5. Ifjol vid samma tid så var vi 3 poäng från andraplatsen. För mig känns det som helt godkänt med tanke på den utförsbacke som vi var i tidigare under säsongen.

Publiken har väl inte heller minskat, inte om man jämför med andra lag. Jag tycker det har varit riktigt bra med folk på matcherna. Publiksnittet på 5288 åskådare är ju kanonbra, även om dom trixade med publiksifforna för några matcher i början av säsongen.

Det du kallar att dom rear ut souvenirer är inget annat än vanliga julerbjudanden. Mycket bra initiativ!

Nu kör vi, full fart framåt!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 08/09
Har suttit och funderat lite nu på vad man skulle göra om Wandell försvann

Bogg-kedjan skulle vara intakt även Bagarens femma skulle vara intakt.

Det man skulle göra är nog att man kommer låta Pyörälä spela center med Tenkrat samt att man flyttar upp Björn Svensson.

Sedan blir det en fjärde formation med Pääjärvi-Samulesson-Lander.

Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte att vi kommer ersätta Wandell om han försvinner, man kommer tvinga Pyörälä att spela center, sedan i och med att man gör detta kommer han aldrig gå med på att förlänga något kontrakt.
Kommentera

Sv: Silly season 08/09
Marcus: "Det du kallar att dom rear ut souvenirer är inget annat än vanliga julerbjudanden. Mycket bra initiativ!" vad menas?
Kommentera