1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582183 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1093782

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2008-11-29
Tät match med trist slut. Det räcker så.

Lägligt - i vanlig ordning - med uppehåll. Vill ha Moe tebaks på isen. Förhoppningsvis är Styfen snart redo också. Med dessa två högt i backhierarkin och två andra längre ner tror jag backspelet kommer se bra mycket bättre ut. Det behövs. Även om försvarsspelet på det stora hela varit ljusår bättre efter det senaste uppehållet än före detsamma ser det lätt onaturligt ut. Det kommer liksom inte av sig själv utan total fokusering. Och jag inbillar mig att det är jobbigt att lira på det viset.

Vi behöver en vinnarstreak nu. Ett par treor i följd. Låt oss påbörja en sådan på torsdag.

För övrigt är hockey en skitsport.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2008-11-29
Pinsamt Timrå IK! Det är pinsamt att förlora mot ett kvalseriebrynäs TROTS att målet är en skänk från ett uselt patrask till domare. Det är pinsamt att ett kvalseriebrynäs får vara bättre än oss i afton. Brynäs förtjänade vinsten och det säger väl allt om timrås bleka insats. Mot kvällens motstånd skall inte ett elitserielag förlora och det säger väl ungefär hur slagkraftiga timrå är just nu. Vi behöver precis alla spelare friska för att rubba ett brynäs fullt av medelmåttor och det är verkligen skrämmande. Sundqvist, vem i hela helvete är det liksom?! Det är ett hån. Han hör hemma med Persson i någon dassig förening som Grums IK.

Upp till bevis, Nästa match måste det visas lite känslor och vilja. Visa att det är brynäs och tälje som hör hemma i den förbannade kvalserien, skit skall skit ha!

Widing klättar ju förresten snabbt upp på en 2:a plats på skottpengslistan bakom Thörnberg. Inte för att han gjorde något speciellt fult, blott för hans totala avsaknad av stake och fysisk spelförmåga.
Kommentera