1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581729 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1093836

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
MB:

Han hade väl inte tillräcklig sportslig insikt och chansade på att det skulle hålla. Men redan när våra nya sportchefer presenterades insåg jag att våra sötebrödsdagar var över. För så jävla lättvindigt kunde vi bara inte ersätta den flyktade "Nubben". Vad TJ och föreningen idag borde göra är att träda fram och ändra målsättningen: "Vi har gjort en felbedömning. Truppen är inte lika stark som vi hoppades. Nu är målsättningen att rädda kontraktet i elitserien". Ungefär så. Jämför med Giffarnas målsättning att genast ta sig tillbaka till allsvenskan 2006. Efter halva säsongen låg man på nedflyttningsplats i superettan. I det läget ändrade ledningen målsättningen till att hänga kvar i serien. David Wilson sparkades och resten är historia...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
Frågan vi alla bör ställa oss;
Vad i helvete gör Regin i NHL (grannskapet till NHL)?
Karln är inte i närheten av att färga i Ottawa och det kommer han inte göra heller inom de närmsta två säsongerna. Kanske aldrig.
Han är en ruggigt kompetent andra/tredjecenter i ES, men inte alls i NHL.
Han är för ojämn poängmässigt och för klen fysiskt.
FAN(!) att vi inte kunde behålla honom ett år till.

Som jag ser det bör TIKs ledning berarbeta Ottawas organisation och se till att vår dansk kommer "hem". Här passar han. Här kan han utvecklas.
Här kan han göra bröderna Svensson till kungar...

Varför skulle han dra??!?

På backsidan är läget mycket illa. Skillnaden mellan oss och Brynäs idag kan ha varit att vi saknade Moe. Fatta det! MOE!?
Lugn, stabil, uppspelsskicklig, mysig i powerplay.. Inte en av de bättre backarna i ES - men ändå.. Moe är fan hur viktig som helst för oss eftersom vår backbesättning i det stora hela inte alls håller.

Inge av oss i GB:n gör det bättre än Linkan och Robban, men vill vi ta oss till slutspel eller slippa traumat i kvalserien så måste vi ha en backjävel. Tyvärr. Om Linkan och Robban sover gott om nätterna skulle jag vara mycket förvånad.
Men jag säger absolut inte att dom gör ett dåligt jobb för det. Jag vill bara inte byta plats med dem just nu.

Nån som känner sig manad att ta över? Nån som tror dom har bättre kontakter? ..Nähä, trodde inte det heller...
Skulle Nubben kunna lösa situationen med samma plånbok som Robban och Linkan? Tror inte det va?
Kommentera

Sv: ES dumsnålaste och mest handlingsförlamade klubbledning
DJ Hemp: Ja det är väl lite åt det hållet man skulle önskar, att någon i ledningen kliver fram, förklara läget, för trots allt så har ju TJ satt sig själv på pottan med det uttalandet och det bevisligen i år blir en strid på kniven att klara sig ifrån kvalserien, slutspel om vi mot förmodan kommer dit pga serien är som den är, ryker vi i kvarten så det visslar om det, då vi är alldeles för ojämna. Att revidera målsättningar är inga konstigheter i många branscher, så det skulle vara kul att höra något från ledningen om säsongen "so far".
Kommentera