1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582163 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1094123

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2008-11-29
erathoo: "Herminator: HA HA, brunäs-ögon var det ja, nänä säg åt'an att kolla själv på hockeyligans high-lights....men chansen att få ett erkännande är väl litet...."

Ja, dom rörliga bilderna ger iaf lite mer info än den värdelösa länk du lade ut med en stillbild som inte säger mkt.
Och vad visar då dom rörliga bilderna (så gott det nu går att försöka köra ruta för ruta sas med pausknappen...)

Det man kan se av dessa bilder är att Widing sträcker ut sin klubba för att få tag i pucken. I detta läge befinner sig hans högra skridsko på blå eller iaf inte inne i försvarszon. Sen gäller det att bedöma exakt NÄR Widing anses få kontroll på pucken, vilket är lite svårare. Går inte med säkerhet att avgöra på dessa bilder men det ser ut som att han får kontroll på pucken när han sas fiskar upp pucken i en framåtrörelse med klubban.
Dvs samtidigt som hans högra skridsko befinner sig på blå eller utanför försvarzon.
Om detta scenario är korrekt så är det ingen offside, då det måste räknas som att han backar in i zon med pucken under kontroll.

När du ändå bemödat dig om att klippa och klistra så kan du väl också försöka visa på den hakning som skulle ha föregått vårt vinstmål.
Eller bevis på att det inte skulle ha varit straffslag, vilket många har hävdat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2008-11-29
Huge: Jag ska påpeka att jag håller på timrå och vill att det ska vara en offside. Men, även om jag läser det du skriver och sedan kollar på hockeyligans bilder med pausknappen i högsta högg. så tycker då jag att han sträcker fram klubban i samma veva som han far över blå linjen. när han sedan drar tillbaka klubban (då tycker i alla fall jag det är mest rimligt att han fått kontroll på pucken) så är han redan över linjen.

jag tycker att det är offside men vad tjänar det till om det är det?
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2008-11-29
Huge: Dom är bara lite bitter de går snart över, förlusterna nu mer är ju rätt tunga.
Kommentera