1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581388 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1098071

Sv: SSK - Timrå IK 2008-12-09
Nej, det är nog dags att börja inse att det enda som Timrå ska fokusera på är att inte hamna i kvalserien. kommer vi till slutspel är det en bonus, detta kan vi tacka våran fruktansvärt dåliga ledning och sportchefer för.

AVGÅ eller AGERA, så enkelt är det vi supportrar kräver 2 till 3 nya spelare och det är omgående!!!!

Finns det inga pengar så gå ut och sägs det. så inte vi sitter och hoppas på något som aldrig kommer ske. Vi kräver INFO....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SSK - Timrå IK 2008-12-09
lungan: Ingenmansland låter rimligt. Det börjar bli tröttsamt att läsa/prata om någon vändning, ungefär lika tröttsamt som att läsa rykten om nyförvärv. Frölunda har spelarmaterial och resurser för en vändning och den har dom genomfört. HV71 har också en trupp som kan mäkta med en vändning så snart deras skadeläge ser bättre ut. Timrå har uppenbarligen inte det, speciellt inte när spelare lämnar laget på löpande band utan att ersättas.

Är det någon som ser tecken på att bortaspelet kommer att förbättras? DIF, Brynäs och nu SSK borta och det är pinsam hockey från timrås sida.

Som man bäddar får man ligga, när lagets förstacenter är ett lån som kan sticka när som helst han börjat producera och 3 av lagets ordinarie backar är juniorer då vet man att något inte står rätt till. Om man sen lägger till att man lyckats göra sig av med Mäkiaho och Hedström utan så mycket som en jävla intresseanmälan från något annat än ett par tre halvdassiga nordamerikanska backar, då förstår man att den här säsongen bara är att glömma.

Jo just ja, vi värvade ju Bogg. Ingen skugga skall falla över honom, han har väl gjort vad som förväntades av honom men ingen skall tro att han är något annat än konstgjord andning. Nu har vi Pyörälä på centerplats igen och helt plötsligt så börjar spelet kännas igen...
Kommentera