1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581369 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1098074

Sv: SSK - Timrå IK 2008-12-09
lungan: Ingenmansland låter rimligt. Det börjar bli tröttsamt att läsa/prata om någon vändning, ungefär lika tröttsamt som att läsa rykten om nyförvärv. Frölunda har spelarmaterial och resurser för en vändning och den har dom genomfört. HV71 har också en trupp som kan mäkta med en vändning så snart deras skadeläge ser bättre ut. Timrå har uppenbarligen inte det, speciellt inte när spelare lämnar laget på löpande band utan att ersättas.

Är det någon som ser tecken på att bortaspelet kommer att förbättras? DIF, Brynäs och nu SSK borta och det är pinsam hockey från timrås sida.

Som man bäddar får man ligga, när lagets förstacenter är ett lån som kan sticka när som helst han börjat producera och 3 av lagets ordinarie backar är juniorer då vet man att något inte står rätt till. Om man sen lägger till att man lyckats göra sig av med Mäkiaho och Hedström utan så mycket som en jävla intresseanmälan från något annat än ett par tre halvdassiga nordamerikanska backar, då förstår man att den här säsongen bara är att glömma.

Jo just ja, vi värvade ju Bogg. Ingen skugga skall falla över honom, han har väl gjort vad som förväntades av honom men ingen skall tro att han är något annat än konstgjord andning. Nu har vi Pyörälä på centerplats igen och helt plötsligt så börjar spelet kännas igen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SSK - Timrå IK 2008-12-09
Nu har vi iaf lyckats bevisa att vi är GIF Sundsvall. Några ljusa stunder på hemmaplan, pinsamt jävla bedrövliga så fort vi sätter oss i bussen till annan ort. Nu har vi fortfarande ett hyfsat poängsnitt men vinner man inte dom rätta matcherna är det skitsamma och framförallt, vinner man inga bortamatcher så spelar man heller inget slutspel.

Som vi uppträder på isen just nu så skulle inte ens Malkin och Lidas bidra i detta laget då 20 st andra åker runt och helst av allt skulle vilja ligga hemma i soffan och titta på matchen. Fan nu hoppas man ju nästan på att vi är lika vassa imorn så vi kan åka på en 0-10 torsk eller liknande så kanske det ringer en väckarklocka hos någon åtminstone.

Challe bör ha gjort sitt i den här föreningen efter denna säsong, frågan är väl bara om han ska gå nu under uppehållet. Inte för att jag tror det hjälper, men kanske att en ny tränare åtminstone kan lägga upp någorlunda rätt taktik baserat på motstånd för det känns som att om vi gasat så hade vi kunnat leda med 4-0 även igår då SSK var ganska långt ifrån bra och fartfyllda i matchinledningen.

Nej detta laget förtjänar en plats i KS.
Kommentera

Sv: SSK - Timrå IK 2008-12-09
Urgh :-(
Kommentera