1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1100000

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13

Långben: Skämtare??!! MOE var isens kung. Såg du inte det är du tamefan blind. Klockrena brytningar och en jävla vilja. Axelsson rörde på buggarna och forecheckade högt i banan till skillnad från vissa andra som står med hawaiiskjortorna på och en paraplydrink i näven och väntar på att en macka på bladet skall serveras så att de får hänga in den högt! Man är livrädd för att bli smutsig och gör siljanssvängar när man kommer upp till röd, vänder hemåt och börjar om. Man gör precis tvärtemot det som förmodligen sades på  genomgången. Huvudet och fötterna hade redan stämplat ut och gått på ledighet. Man var inte hungriga idag, inte sugna, inte tända. Glöden slocknade och självdog i samma andetag. Jag förstår inte varför allting skall sitta i tjära? Skall det vara så förbannat svårt att prestera på en någorlunda jämn och fin nivå två matcher i rad?

Det är HÖGMOD och BEKVÄMLIGHET rakt igenom! Det finns inga acceptabla ursäkter för ett sådant här svinn. Poängen blåser upp i rök fortare än vi hinner blinka och räkna till tre.

DET ÄR ALARMERANDE!!! Skarpt läge. Nu har halva serien spelats och nu måste spelet ha satt sig. Det går inte att åka omkring och tro att allting skall ordna sig utav sig självt!

Sedan är jag ruggigt kritisk mot Challe idag. Coachningen idag var sämre än på Kentas och Peos tid. Noll tajming, noll känsla, noll finess. Timeout med 3min kvar. Oh my god!

Timeouten skulle ha tagit efter 1.37 i andra perioden när FBK gör 0-2. Och i det läget skulle Challe ha gått ner på 2 backpar och 3 femmor.

MOE, ERIXON, LEHTONEN OCH ERIK ANDERSSON SKALL SPELA KONSTANT I BOXPLAY OCH POWERPLAY!

Sedan MÅSTE TIMRÅ VÄRVA UNDER UPPEHÅLLET! MINST EN NY SPELARE HELST TVÅ SKALL IN I LAGET!

EN CENTER OCH EN BACK! Det blir prio 1! KOSTA VAD FAN DE KOSTA VILL!

ÅKER VI UR ES TAR DET MINST 30ÅR INNAN VI ÄR TILLBAKS IGEN!!!!

VAKNA!!!

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Uno Gordon: Moe gjorde bort sig flera gånger i PP och anfallszon.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Uno Gordon:
glöm ej nya tränare =)
Kommentera