1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582155 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1103355

Sv: Tågresa till Karlstad?
fredriko74: Det finns billiga tågbiljetter på sj.se till Karlstad den 24:e, från 278 kronor för en vuxen och en ungdom (under 26). Fritt fram att boka egna resor, men för tillfället är det alldeles för kort om tid för att supporterklubben skall kunna ordna en organiserad resa enligt min mening. Dessutom kan det bli svårt och dessutom väldigt dyrt om vi skall hyra ett helt tåg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tågresa till Karlstad?

Heleniz: Instämmer i ditt resonemang.

ALLA: Apparaten kring en tågresa är alldeles för stor i dagsläget och tiden alldeles för kort för att det skall vara praktiskt möjligt och genomförbart. Sug i istället på tidigare års karameller och bygg upp en förväntan och längtan inför kommande säsonger vad beträffar tågresor och tjata inte prompt på SK om att de skall ha en resa. Har de sagt nej att det inte blir någon tågresa denna säsong så får man utgå ifrån att det beslutet står fast.

För jag tror ju knappast att styrelsemedlemmarna har sagt nej för att det är roligt. Skulle de ekonomiska ramarna och förutsättningarna vara de rätta och det inte vore ett sådant enormt arbete bakom hade man säkerligen redan fixat det nu.

Nu har istället fokusen legat på många andra saker såsom annandagsresan till Skellefteå samt framtagandet av nya fräcka souvernier m.m.

Var tacksam över det vi har och vad vi får kära medlemmar! Vi har en riktigt bra stab utav människor i vår styrelse som verkligen brinner för hockeyn och Timrå IK i synnerhet!

De skall ha all cred i världen!

Kommentera