1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581870 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1103890

Sv: Timrå IK - LHC 2008-12-28
Skarin: Jaså det gjorde han? Ja men det får som sagt inte bli fel i ett sånt avgörande läge. Jag ser heller inte nån anledning till varför Lehtonen inte ska kunna spela i åtminstone 1.30 min av ett pp. Att man sen matchar fyra leftare och låter Tenkrat styra i första formationen är mindre bra.

Jag skriver ju att man inte kan trumma på i 60 min så som man gjorde i tredje, men att man skulle ha haft ett högre utgångsläget av laget från start hade varit att föredra. Alla vet att LHC är grymt skickliga och framförallt när man får ha mycket puck och under de två första perioderna så tillät TIK dem att ha alldeles för mycket av den varan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - LHC 2008-12-28
Ambroo: När vi möter lag som LHC, VF och FBK på bortaplan brukar vi kunna sno med oss alla eller ett par poäng efter ett smart spel, inte minst mot LHC ;)

När vi går ut och tokkör och spelar lite på chans och inte får någon utdelning mot dessa lag brukar vi allt som oftast förlora. Men jag tycker ändå att det var bra fart och tempo under större delen av matchen.

Vem som styr och vart pucken hamnar och befinner sig känns ju lite marginellt i mina ögon. Tanken är ju att Tenkrat eller Lehtonen ska avsluta. Tyvärr gick det ju för det första alldeles för sakta. Man ville mycket men det var liksom ingen som riktigt vågade. Det låste sig helt enkelt och isen verkade inte direkt hålla världsklass idag.

– Jag är mycket nöjd med hela lagets insats. En så här bra hockey vill jag att vi spelar varje kväll, sade LHC-tränaren Slavomir Lener.

Jag håller som sagt med honom. LHC var riktigt bra idag.
Kommentera