1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1114788

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Snoop: Ni borde tusan skämmas allihopa som vill att laget skall spela i stan. Ni kan iaf inte påstå att ni ha hjärta fö varumärket Timrå. Timrå har så länge jag känner till spelat här ända sedan strimmas dagar. Och att nu börja ens fundera på en flytt ti stan är ba skammligt. Men vi kanske ska slå ihop oss och bli ST hockey igen då kan jag vara med på en flytt. Som en sundsvall supporter sa det finns bara ett lag i stan och de är sundsvall hockey och så ska de förbli. Tycker jag han ha rätt i.
Och vill ni gå på krogen efteråt så gå på olarys i timrå dug de med :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Barbarossa:
Jo visst fan kan man lira kvar i Sörberge, men då kan man inte kräva att vara topp fyra när säsongen går mot sitt slut. Då får vi vara nöjda att om man hamnar mellan 8-10 plats.

Om det är stämmans mening så är det väl ok.
Kommentera

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Barbarossa: Men nu är du löjlig och liknar äpple med päron.
Laget och föreningen heter Timrå IK och det är inte en tanke på att slå ihop de olika lagen.

Man kan ju säga vad som helst ang geografikunskaperna, men sanningen är ju den att idag så är det ytterst få människor i Sverige som vet att det finns en kommun som heter Timrå. Däremot vet de flesta att Sundsvall kommun finns.

Det är ju bara att lyssna på radio el tv sändningar när dom säger: -Och nu ska vi upp till Sundsvall för att se hur det står i matchen mellan Timrå och ...."

Jag skäms inte ett dugg. Jag skulle kunna se mig en arena i Sundsvall (om förutsättningarna är dom rätta). Visst man skulle vara tvungen att köra lite längre för att komma hem.... Men va fan det finns ju folk som sitter och kör från Söderhamn till Timrås alla hemmamatcher. Så finns viljan så kan man göra vad som helst för att se laget i sitt hjärta.

Dom som ska skämmas är de människor som nu säger: om Timrå spelar inne i S-vall, då ska jag sluta gå.

Vad är det för stofil gen som kryper fram?

Spelar ingen roll hur länge föreningen/arenan har legat på ett ställe. Om analyser säger att man måste byta läge för att öka intäkterna, ja då ska inte tjuriga stofiler sätta käppar i hjulet. Men visst, hade vi kört den filosofin sen urminnes tider då hade vi väl nätt å jämnt uppfunnit hjulet än. Iof hade den här diskussionen inte funnits heller (vilket hade varit skönt).
Kommentera

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Barbarossa: Jag vill se Timrå Ik i elitserien och att dom en dag kan ta ett sm guld, krävs de då att man bygger en arena i sundsvall så ska man ju naturligtvis göra de, jag vill inte att Timrå ska spela i allsvenskan.
Kommentera

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Min son har, via nätet frågat några bostonbor om dom gillar bostongurka!
Dom vet inte vad han talar om. Alltså.. Ingen bostongurka i Boston!
Tänka sig!
Kommentera