1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581347 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1114793

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Barbarossa: Det är en sak att inte vilja att TIK lirar i stan men fjanta dig inte. Du är vuxen nog att fatta skillnaden mellan Sundsvall och Timrå. Visst vill jag att Timrå lirar i Timrå men detta handlar inte om hjärta, sentimentalitet eller Timrå Kommun.

Detta handlar om Timrå IK, Elitidrott är en affärsverksamhet idag. Dagarna med uterinkar då lagen bestod av egna produkter från trakten och lag som värvade spelare för pengar kallades köpelag är borta. Tyvärr lever många kvar i det förflutna. Timrås Historia kommer aldrig att försvinna, men nu måste Timrå IK göra det som är bäst för klubben i framtiden. Jag förstår att du vill att Hockey i Sverige ska återgå till någon slags amatörstatus men glöm det, Elitserien är Big Business och det är pengarna som räknas idag. Du kan hata det faktumet hur mycket du vill men det ändrar inte för en sekund att det är pengarna som räknas idag.

Larva dig inte heller med namnbyte eller sånt tjafs, det är så irriterande. Timrå IK är ett varumärke och det kommer inte att kastas bort givetvis. Vem säger att Timrå IK inte kommer ha kvar någon verksamhet i Timrå efter en eventuell flytt? Man kanske låter Juniorlagen lira kvar i ladan (bl.a med tanke på Hockeygymnasiet).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
dr-nix: Tror du verkligen att vi har råd att ha en arena i Timrå och en i Sundsvall ?

Som nån skrev för några dagar sedan,klart omsättningen ökar med en arena i stan men frågan är om inte kostnaderna äter upp vinsten?
Jag vet inte vad som är bäst men litar på att de ansvariga inom TIK räknar på det där.
Kommentera

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
dr-nix: larva mig vem säger att jag larvar mig. Jag säger bara min åsikt precis som du. Visst jag vet att allt handlar om pengar idag men jag tycker bara de är synd att man bara därför måste flytta till stan. Och vem fan har sagt att jag vill att att hockeyn ska bli nån slags amatörstatus.
Dr-nix du kan irriterra dig på min åsikt hur mycket du vill jag säger bara vad jag anser och för mig handlar även hockeyn om hjärta även om jag förstår att pengar är större i dagens elitserie så bli det en flytt så bli de int mycket jag kan göra åt de. Men att man nästan angrips bara för att man säger sin åsikt de tycker jag r lågt av dig även om jag va lite små sarkastisk också i mitt inlägg.
Kommentera