1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581146 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1114795

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
dr-nix: larva mig vem säger att jag larvar mig. Jag säger bara min åsikt precis som du. Visst jag vet att allt handlar om pengar idag men jag tycker bara de är synd att man bara därför måste flytta till stan. Och vem fan har sagt att jag vill att att hockeyn ska bli nån slags amatörstatus.
Dr-nix du kan irriterra dig på min åsikt hur mycket du vill jag säger bara vad jag anser och för mig handlar även hockeyn om hjärta även om jag förstår att pengar är större i dagens elitserie så bli det en flytt så bli de int mycket jag kan göra åt de. Men att man nästan angrips bara för att man säger sin åsikt de tycker jag r lågt av dig även om jag va lite små sarkastisk också i mitt inlägg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Barbarossa: nej det där men namnbyte ska man låta bli, har du följa diskussionen så vet du att det är en grej som tagits upp en massa gånger och det börjar bli irriterande.
Kommentera

Sv: Arenafrågan - bygga nytt eller stanna kvar?
Barbarossa: Jag känner så här. Jag vill inte stå som ett frågetecken år 2013 eller nått sånt och fråga mig vad som hände med Timrå IKs elitstatus? varför dom inte längre får vara med och leka med de stora grabbarna. Och dessutom veta att det fanns planer på att bygga större arena och öka intresset för laget och pengaflödet.
Och att om detta hade inträffat kanske jag fått fortsätta se Timrå IK vara med och slåss om "Le Mat" (tror den stavas så)
Kommentera