1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1121084

Sv: Timrå IK årgång 08/09= En jävla skitmålis!
JimmyH: Nåja Jimmy vi har helt enkelt olika uppfattningar om vad en bra målvakt är ,det fins ju större bekymmer i världen.
En sak har vi ialla fall gemensamt och det är ett brinnade hockeyintresse och Timrå ik annars så är vi nog ganska olika skulle jag tro.
Jag äter och lever hockey på min lilla fritid precis som du och blir otroligt bitter och sur vid Timrå torsk.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK årgång 08/09= En jävla skitmålis!
Jag tycker det är förbannat osmakligt att läsa denna rubrik, vad fan tänker ni med, chicken brain.

Här står Backis, dess utom mest på skridskor i tre perioder medans hans lagkompisar stundom har en del vila i samband med lite surr å social gemenskap i båset. Han är ute lämnat vid sin bur, hans lagkompisar kan fara runt å gör flertalet misstag, period efter period å ingen ens skriver en millimeter.

Ställe sig själv i buren, match efter match å vara en sista utpost som får skit fast man räddar nära 90 procent av alla skott medans MPS å c/o missar 90 % av alla sina skott mot motståndare goali.
Tänk på det nästa gång ni spyr galla på en målis, att kritisera å att tycka att ett å annat mål icke var otagbart är en sak, men att älta denna fråga äcklar mig å alla andra som känt ensamheten mellan stolparna.
Kommentera

Sv: Timrå IK årgång 08/09= En jävla skitmålis!
Visst blir man både arg och besviken om/när Backe gör tavlor i viktiga lägen

men se det såhär Backe är på 11:e plats vad gäller räddningsprocent , vilket många hackar på och hakar upp sig på , men kan nån här inne räkna upp 10 målvakter i Elitserien som dom tycker är bättre , så varsågod .
Kommentera

Sv: Timrå IK årgång 08/09= En jävla skitmålis!
kidcox: Det var också ett bra sätt att undvika att svara ;)
Kommentera