1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582386 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1122087

Sv: Timrå IK - FBK 2009-01-31
250kg kärlek: Skulle inte förvåna mig med tanke på dessa ord:

"Jag har nog aldrig varit så besviken efter en match som i torsdags uppe i Örnsköldsvik. Det kändes rejält tungt i går också."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - FBK 2009-01-31
Yellowcard: Wooohooo!!!! Äntligen kommit över en dator, är hemma hos en mycket god vän uppväxt i Z-land Njurunda, numera omlokaliserd till Oscar Sundh land Knivsta, han kan inte bo någon annanstans än med viktiga Timrå anknytnigar.......tittat på matchen och den påbörjades med stor vånda.

Vilken jävla match!!! Alla gör en supergedigen insats och som en Backe-kritiker djup imponerad över hans insats ikväll, oerhört starkt att göra en sån match ikväll, idag var han så bra som man vill att han ska vara och vet att han kan vara, där fick man en käksmäll ordentligt.

Anyway friends, underbar match av Timrå ikväll man bara njöt sista 15 min, hur länge sen var det????

Nu ska jag och PEAP empty the kags not tanks!!!!!!
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2009-01-31

Yellowcard: Jag har inte personligen pratat med Backlund men en god vän till honom sa att han var rejält nedstämd efter förlusten mot Modo. Han tog på sig två av målen som han själv ansåg att han hade kunnat tagit. Han förlorade matchen med sina misstag, så sa han själv.

Det som han tog mest illa vid sig efter förlustmatchen var alla grova påhopp som han fick utstå. Han tycker själv att spelet stämt bättre och bättre och när han gjorde en - i hans ögon plattmatch - så var tvivlarna snabb att ge svar på tal.

Sånt tär enormt på psyket. Även om jag också tycker, som så många andra att sådant får man ta om man är en elitspelare, så finns det gränser. Att jämföra Backlunds insats med att han gjort detta eftersom han är klar för Modo, är lågt, rent pinsamt. Jävla dagisfasoner!

Oerhört starkt av Backlund att kliva in i denna match och dominera (håller man nollan så är man dominant). Oerhört starkt av honom att låtsas orberörd då han i själva verket hade fått revansch på alla tvivlare.

Kommentera