1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582415 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1122147

Sv: Timrå IK - FBK 2009-01-31
mikenomad:

Det går att hitta mindre genomtänkta exempel absolut.

Det är alltid några som faller ur ramen.

Men det känns som att de senaste dagarnas debatt har blivit någon slags brandfackla för alla Backekramare om hur mobbad deras idol är.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - FBK 2009-01-31
Simmalugnt:
Ska försöka mig på att vara lite konstruktiv, Backekramare eller inte. Idag vann vi med 6-0 men inte var det enbart för att vi hade en vinnarmålvakt i Backlund. Idag gjorde fem utespelare tillsammans sex mål, idag vann laget Timrå IK!

Det är väl det här som är grejen med Backlund, han kan vara bra och vara en vinnarmålvakt när även övriga laget är bra. Men det är ju liksom inte då det behövs som mest, herregud, idag hade han ju kunnat kosta på sig att kasta in två puckar...jag hade inte grinat ihjäl mig ändå. Jag vill ha en målvakt som står som en vägg och räddar ett lag som för dagen är uselt men iaf lyckas peta in ett mål eller två så vi vinner trots dåligt spel. Dessa målvaktskvalitéer har tyvärr Backlund ännu inte visat i tillräckligt stor utsträckning.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2009-01-31
Simmalugnt:

Allvarligt talat..Tycker inte du att det har gått för långt denna
anti Backlund historien??

De flesta känner att det inte har gått helt 100% för Backlund i alla lägen men denna "häxjagt" är löjlig...

Om du kallar de som tycker att detta för Backekramare säger lite mer om dina hockeykunskaper..

I rest my case..
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2009-01-31

Simmalugnt skrev:

"Men det känns som att de senaste dagarnas debatt har blivit någon slags brandfackla för alla Backekramare om hur mobbad deras idol är."

Absolut inte. Däremot handlar det att stå upp för dem som blir orättvist behandlad, som i Backes fall. Jag respekterar att Backe inte får förlängt p.g.a. att han inte håller den klass föreningen ställt. Jag köper att andra omständigheter råder. Men jag kommer alltid att stå upp och ta avstånd från allt sånt skit (som mikenomad ger exempel på) om det så ska bli det sista jag gör i mitt liv.
Backe har aldrig varit min idol, men allt skit som författats om honom den senaste tiden kommer jag, med näbbar och klor, att förkasta.

Kommentera