1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1122238

Sv: Timrå IK - FBK 2009-01-31
Andersson: Har inte påstått att det var 28 höstlöv heller, dock så var det få av dom som var kluriga för backlund att ta, men dom som kom ordnade han ju väldigt bra. Det var en del situationer också som det var nära att bli mål men som pucken helt och hållet gick Timrås väg. Jag har bara sett situationen i slutsekunderna hastigt i en repris och får göra en feg gardering där, men det såg ut som en sådan: Pucken gick under backlund i sidled och nån utespelare fick tag i den och såg till att den inte gick över mållinjen.

Men fortsätter det såhär så ändrar jag kanske min ståndpunkt vad gällande Backlund, till den jag hade förra säsongen: det vill säga att han ska stanna. Men för tillfället skulle jag fortfarande tycka det var bra både för Timrå och Backlund själv om man bryter efter säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - FBK 2009-01-31
andyo: förstår det , det är lugnt , jag ville bara berömma backe för dagens insats

det är otroligt starkt att hålla nollan , efter det som hände i övik , sen att det ev var lite tur idag , de bjuder vi på

nu kan man sova gott efter denna match
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2009-01-31

andyo:

Fortsätter Timrå såhär, hjälper varandra, jobbar effektivt, och hjälps åt i det defensiva arbetet, då går det bra. Men låter vi en enda person stå till svars för våra insatser så kan vi ganska snart rikta in oss på allsvenska matcher.

Jag ser helheten i Timrås bekymmersamma situation. Laget håller inte bakåt även om det blivit bättre. Forwards och centrar har gjort det bra hittils. Backlund har släppt in en del enkla mål men också räddat oss från pinsamma nederlag. Det är bakåt det skiter sig. Backlund är en del i det men Timrås backar är den mest bidragande orsaken till det.

Nu ser det bättre ut, Challe verkar ha fått ordning på backdilemmat. Moe bra som vanligt, Erixon är grym, Lehtonen gör aldrig bort sig, Jonsson verkar taggad av att han eventuellt kan bli bänkad, Styf är alltid lika bra och Skogs syntes knappt (gott resultat).

Och Backlund nollar...

Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2009-01-31
andyo: Backe är allt som oftast en mycket bra målvakt. Tyvärr så väljer han att fladdra vid alldeles fel tillfällen.
Kommentera