1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581770 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1124863

Sv: Medlemsmöte 9/2
Det skulle vara lite intressant att veta varför TJ, angående Karalahti, säger: "han är inget för oss". Jimmy skrev något om snäv värdegrund när han kommenterade en sponsors ifrågasättande av denna potentiella värvning, gäller samma sak för TJ?

Om spelarbudgeten nu skall stramas åt, en tanke jag finner väldigt skrämmande med tanke på konkurrerande lags trupper och budget, borde inte Karalahti vara ett potentiellt guldkorn eller åtminstone den typen av "wildcard" som man kanske bör chansa med, eftersom han möjligtvis skulle kunna tänka sig att skriva på för en billigare penning?

Om spelare som Pyörälä, Hynning, Wandell, Lehtonen och bagarn lämnar inför nästa säsong, samtidigt som vi skall strama åt lönerna, så vågar jag knappt fundera kring vilka spelare som är tänkta att ersätta ovanstående och hur föreningens framtida mål kommer att se ut. Det känns som att top 4 blir allt mer orealistiskt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Medlemsmöte 9/2
Olle: "Jimmy skrev något om snäv värdegrund när han kommenterade en sponsors ifrågasättande av denna potentiella värvning, gäller samma sak för TJ?"

Nu svarade TJ som representant för Timrå IK, så frågan torde vara: Gäller samma för Timrå IK?

Svar: Både ja och nej. Ja om det enbart var för hans struliga förflutna. Nej, om det var av andra eller fler anledningar. Jag eller någon annan frågade aldrig varför.
Kommentera

Sv: Medlemsmöte 9/2
Olle: TJ nämnde Crippe som exempel. Det är nog ingen tvekan om att Skellefteå vill förlänga men ändå står det still. Hans agent får komma tillbaka med ett lägre bud helt enkelt.
Kommentera

Sv: Medlemsmöte 9/2
Olle: Det är väl synnerligen väntat att Timrås budget krymper. Det kommer den att göra för i princip alla elitserielag och sannolikt för de flesta professionella lag i hela västvärlden. Merparten av Sveriges företag tittar på var de kan spara en slant och idrottssponsring kan vara ett lätt område att titta på. Det blir tuffare. Färjestad har tappat 600 åskådare i snitt och jag tror inte ens LHC:s och HV:s långa uppgång år efter år får svårt att fortsätta. Är väl relativt "unga" elitserielag som Skellefteå och Rögle och kanske återupplivade Luleå som kan få små lyft även nästa år men alla de tre ska vara bakom oss idag ekonomiskt.

I det här läget är det bra att inte ha jättelån på arenan. Det här som föreningen byggt för från början typ...

Ett exempel från världen utanför elitserien är MLB där försäsongen drar igång om en vecka och nästan hundra free agents står utan kontrakt. Många av de ännu kontraktlösa är bland de bästa spelarna som finns men de får inte kontrakt på den nivån de vill ha och har inte anpassat kraven ännu.
Kommentera