1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1128971

Sv: Djurgården - Timrå IK 2009-02-17
Det är skrämmande och faktiskt chockerande att det ser ut på det här sättet på bortaplan i en sådan här grymt viktig match och mot DIF återigen. Känns som att vi viker ner oss redan från start. Det tar ju över halva matchen innan vi ens kommer in i den. Herregud!!! Men det är väl som Challe så fint uttrycker sig. Vi orkade inte, bensinen var slut. Märkligt tycker jag. Men självklart möter vi ett lag som gör det svårt för oss också så klart. Det var ju en helt annan glöd på DIF. Igen.
Och när vi väl hade greppet om matchen för första gången en bit in på sista perioden (då såg det faktiskt bra ut) så klappar alla ihop fullständigt. Backlund orkade inte och ingen annan orkade heller. Skogs fantastiska backspel och Tenkrats tackling (interference) gjorde allt nattsvart därefter. Det är säkert en solklar utvisning i dagens hockey men kring sargerna borde man väl få tacklas iaf. Nä jag är inte bitter.

Hur som helst är ju detta en fullständigt rättvis DIF-seger och det är ju det som är det mest jobbiga. Jag förstår mig inte på det här längre helt enkelt. Visst, spelarna kämpar så klart. Men det blir på fel sätt på nåt vis. Sedan är det ju bara ett fåtal som åker skridskor och då blir det ju extra svårt om man säger så. Illa.

Jag förstår heller inte varför inte Challe matchar laget så som Ambroo menar och som även jag varit inne på ända sedan Hynning var tillbaka efter sin skada. Jag menar, så längesen var det väl ändå inte då vi spöade skiten ur nolaskogs ifjol? Men vissa glömmer fort tydligen.

Nu behövs det två raka segrar. Då ser det ljust ut när det gäller slutspel.

Fan!
Kommentera